קורס עיצוב תקשורת חזותית לתעודה במכון הטכנולוגי HIT

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי עיצוב? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

הגעת לדף עם מידע על תקשורת חזותית לתעודה - HIT.

קורס תקשורת חזותית לתעודה בבית הספר ללימודי תעודה במכון הטכנולוגי חולון HIT

בעידן בו אנו חיים כיום, אחוז גדול מן השיח הציבורי סובב סביב העולם הוויזואלי, עולם המסרים והדימויים הבא לידי ביטוי באמצעי התקשורת השונים. בשל כך, תפקידו של מעצב התקשורת החזותית, הפך למשמעותי הרבה יותר מבעבר. בבית הספר ללימודי תעודה של HIT מכון טכנולוגי חולון מתקיים קורס תקשורת חזותית שמעניק למשתתפיו את הכלים להשתלב כמעצבים מובילים שמניעים תהליכים בזירת העיצוב.

המשתתפים בקורס תקשורת חזותית לומדים עקרונות יסוד בתחום העיצוב ומכירים תוכנות מובילות בעיצוב גרפי כגון אילוסטרייטור, פוטושופ ואינדיזיין. הם נחשפים לשלל המיומנויות והכלים שנחוצים למעצבים ומפתחים שפה אסתטית וחזותית מובחנת. לאורך התכנית נלמדים תהליכי עיצוב למדיה המודפסת והאינטראקטיבית כאחד. המשתתפים בוחנים כיצד מעצבים מודעות ולוגואים וכן מוצרים לאינטרנט כגון אפליקציות מובייל, אתרים ויישומי WEB.

היקפו של הקורס הוא כ - 390 שעות לימוד והוא נפרש על פני כשנתיים. שיעורים מתקיימים בשעות הערב, פעמיים בשבוע. זוהי תכנית בדגש מעשי והיא מתנהלת כקורס סטודיו, שבו המשתתפים לוקחים חלק בביקורת כיתתית ובדיונים פעילים, מגיעים פרויקטים ועבודות יישומיות ומנתחים דוגמאות מהעולם האמיתי דרכן הם יכולים להיחשף למגמות עדכניות בזירת העיצוב. משתתפים בתכנית מגבשים תיק עבודות אישי שיכול לשמש אותם בהמשך דרכם המקצועית כמעצבים.

• תוכנת אילוסטרייטור
  • אפיון מערכות חכמות
  • חזון וערכים של מותגים
  • פיתוח ואפיון חווית משתמש
  • מקורות השראה לעבודת המעצב
  • עיצוב לרשת
  • עיצוב אתרים
  • תוכנת פוטושופ
  • יצירת בריף פרסומי

על מוסד הלימוד

HIT המכון הטכנולוגי חולון, הוא מוסד לימוד שמתמחה במקצועות העיצוב, המחשבים והניהול. בבית הספר ללימודי תעודה של המכון אפשר ללמוד בשלל תכניות להכשרה מקצועית שדרכן יכולים עובדים לקדם את הקריירה או לעבור הסבה מקצועית לענפים מבוקשים.

הקורסים שמתקיימים בבית הספר ללימודי תעודה כוללים בין היתר קורס עיצוב פנים, קורס צורפות, קורס עיצוב מוצר, קורס פיתוח תכניות לימוד ארגוניות, קורס ניהול פרויקטים, קורס סייבר וקורס הום סטיילינג. המסלולים משלבים עשייה מעשית ופרויקטים שונים שדרכם המשתתפים נחשפים לתהליכים אקטואליים בתעשייה.

המכון הטכנולוגי חולון מחויב לקהילה ולחברה הישראלית ולכן מאפשר לסטודנטים המתקשים לשלם את שכר הלימוד לקבל מלגות. סטודנטים שנמצאו זכאים לקבלת המלגה, יתבקשו לתרום חזרה על ידי פעילות חברתית ומעורבות בקהילה.

הקורס מתאים למעוניינים לפתח את כישורי העיצוב והוא מיועד גם לחסרי רקע קודם בתחום העיצוב העכשווי. כדי להתקבל, על המועמדים להיות בוגרי 12 שנות לימוד לפחות ולעבור ראיון אישי שבו נבדקת ההתאמה למסלול ורמת המוטיבציה.

תעודה ואפשרויות תעסוקה

למשתתפים שעומדים בכל תנאי הקורס ניתנת תעודת גמר על ידי בית הספר ללימודי תעודה של HIT מכון טכנולוגי חולון. כדי לקבל את הדיפלומה עליהם להיות נוכחים בלפחות 80 אחוזים מהמפגשים, להשלים את העבודה העצמאית בין השיעורים, להגיש עבודות ומטלות שבועיות ולהשלים את פרויקט הסיכום.

למידע נוסף לחצו: HIT המכון הטכנולוגי חולון - לימודי תעודה | היחידה ללימודי חוץ

עוד מסלולי לימוד - HIT חולון - לימודי תעודה