קורס מדיניות תגמול והטבות - להב, הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב

רוצה לדעת על לימודים בנושאי קורס ניהול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

הגעת לדף עם מידע על קורס מדיניות תגמול והטבות - להב.

קורס מדיניות תגמול והטבות בלהב, הפקולטה לניהול באוניברסיטת ת"א

תכנית הלימודים בקורס זה מקיפה את כלל ההיבטים של מדיניות תגמול כתשתית לבניית תכנית תגמול מותאמת לארגון. הטמעת מדיניות תגמול והטבות נכונה והוגנת, מהווה את אחד האתגרים העיקריים העומדים בפני מנהלי משאבי האנוש ומנהלי הארגון. תחום זה זוכה לתנופה לאור השינויים וחוסר הודאות בכלכלה העולמית ולאור ההשפעות של מדיניות תגמול ראויה על עובדים ומנהלים בארץ ובעולם.

קורס מדיניות תגמול והטבות מעניק למשתתפים ידע מקצועי ומעמיק במכלול הנושאים העוסקים במדיניות השכר וההטבות.

קהל היעד

התכנית מיועדת בעיקר למנהלי משאבי אנוש, למנהלי שכר, לעובדים בכירים בתחום התגמול וההטבות וכן למנהלים שעוסקים בביצוע של מערכות תגמול. הקורס מתאים גם לחשבים, למנהלי כספים, למנכ"לים ודירקטורים המעוניינים להרחיב בהבנתם בתחום.

מטרות התוכנית:

1. להקנות ללומדים כלים מעשיים לבניית מדיניות תגמול נכונה והוגנת
  2. להקנות ללומדים ידע מקצועי ומקיף במכלול הנושאים העוסקים במדיניות השכר וההטבות

נושאי הלימוד המרכזיים הנלמדים בתכנית:

• השפעת הגלובליזציה על מדיניות התגמול
  • Equity-based
  • יישום והטמעה של תוכנית תמריצים
  • סקרי שכר
  • מודלים לאנשי מכירות
  • היבטי המס בתגמול עובדים
  • כלים לגיבוש מדיניות תגמול
  • הגדרת מודל התגמול והתאמתו לארגון
  • ועוד.

מועדים ומתכונת הלימוד:

הקורס נפתח בחודש נובמבר ומתפרס על פני  6 מפגשים; בימי ג', בין השעות 15:30- 8:30.

המרצים:

פרופ' משה צבירן, דניאלה אבירן,פרופסור פיטר במברגר, ניר ירושלמי, פרופ' גיא מונדלק, אבי ניר, עו"ד שי עינת
רן קלי, גיל רשתי, רו"ח דורון תלם ומרצים נוספים מהאקדמיה ומהתעשייה.

למידע נוסף לחצו: להב פיתוח מנהלים - אוניברסיטת תל אביב