הייתי בימים הפתוחים של שני מוסדות הלימוד ואף נרשמתי כבר לבר אילן והתקבלתי. אני לא מצליחה להבין מה השוני בין שני התארים הללו? לפי מה שאני מבינה בשניהם בוגרי התואר יוצאים עם מקצוע של "טכנולוג מזון",או שאני טועה?בעיקרון כרגע הכיוון שלי הוא לעסוק במחקר ולא כטכנולוגית מזון..(מכוונת לתואר שני במחקר). מתקשה להחליט לאן עדיף ללכת (מבחינת התואר עצמו)
ש
שני יונגר
קשה למצוא הבדלים
שלום נופר,
אני מבינה שאת מתקשה למצוא הבדלים בין שני מוסדות הלימוד במיוחד ששניהם שייכים לאוניברסיטאות והם מכובדים מאוד. אני מציעה לכן שתעשי את ההחלטה שלך לאו דווקא לפי התוכן של הסילבוס שלא תמצאי בו המון הבדלים כנראה. אני מציעה שתעשי את ההחלטה והבחירה לפי המיקום של מוסדות הלימוד והנוחות שלך להגיע אלהים, לפי נושא חברתי אם הוא חשוב לך וכו'. בסופו של דבר הנוחות שלך בלימודים והחיבור שלך למוסד הלימודים גם להם יש הפשעה על היכולת שלך להצליח, במיוחד שאת מכוונת לתחום של מחקר שם הציונים הם קריטיים.