רציתי לשאול לגבי לימודי מסעדנות, האם שווה יותר ללמוד בחו"ל או בארץ את המקצוע הזה. אני מתכוון ללימודים שכוללים גם קורסי ניהול בתחום הזה וגם כמובן התפתחות מקצועית בבישול, בקונדיטוריה, במשקאות ובאלכוהול. אשמח לקבל מושג על שכר לימוד ותנאי קבלה.
ש
שני יונגר
עיסוק בתחום המסעדנות ולימודים במקביל
שלום שקד,
בארץ כמעט כל מי שעובד בתחום המסעדנות הגיע לתפקידים ניהוליים מתוך המערכת או במסגרת של ניהול מסעדות או במסגרת של ניהול מזון בתחומי המלונאות וכמובן במזון ומשקאות בתוך המלונות. לכן, לא משנה איפה תבחר ללמוד אני מציעה לך למצוא מסלול לימודים שיאפשר לך לעבוד במקביל בצורה רצינית. ככה תצבור ניסיון רלוונטי במקביל לידע התיאורטי בלימודים והכי חשוב אם תשקיע תתקדם.