לאחרונה אני חושבת על לימודי בישול. הבעיה היא שאני לא יודעת היכן אפשר ללמוד וגם באיזו רמה כדאי לי ללמוד.
אני מאוד אוהבת לבשל וחושבת שאני רוצה להפוך את הכישרון למקצוע. באופן כללי הלב מושך לשם והראש מושך למקצוע יותר ריאלי.
אני לא יודעת מה לעשות? איפה כדאי לי ללמוד? אשמח לפירוט מקומות מועדפים שניתן ללמוד קורס בישול או לימודים מקצועיים יותר.
ש
שני יונגר
לימודי בישול
שלום,
אינני יכולה לומר לך אילו בתי ספר הם טובים יותר, אלא רק לתת לך את האפשרויות ולהזמין אותך להגיע לבתי הספר השונים המלמדים קולינריה ולברר בעצמך. בנוף, אם יהיו המלצות מחברי הפורום שלמדו ומכירים נשמח שלמו כמובן.
להלן בתי הספר האפשריים: 1. בישולים בית הספר הגבוה לקולינריה- תל אביב 2. מכללת השף- בפריסת סניפים ארצית 3. 4chef- מקיימים קורסים בתחומי בישול שונים- תל אביב 4. דן גורמה- של רשת מלונות דן- בחיפה 5. פודסטפס- מלמדים ברמות שונות ממתחילים ועד לבישול מקצועי- תל אביב
בתי ספר נוספים: תדמור, ג'אקומו, הקולג' לרפואה משלימה, חגי אברהמי השף הגבוה, לגעת באוכל.