באוניברסיטה העברית מציעים לימודי טיפול באמצעות בישול במסלול הפונה למטפלים באומנויות, מרפאים בעיסוק, דיאטנים קליניים, עובדים סוציאליים ועוד.
הקורס כולל כ-82 שעות לימוד אקדמיות עיוניות בתוספת של כ-62 שעות לימוד מעשיות שנועדו להכשיר אנשי מקצוע ולהכיר להם טכניקות של טיפול בבישול במסגרת של עבודה פרטנית או קבוצתית עם מטופלים. בין נושאי הלימוד: שילוב של כלים אמנותיים בטיפול, ניתוח פעילות, תאוריות התפתחותיות, משחק, יצירה וגירוי חושי ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסד הלימודים, תכני הלימוד וקהל היעד.