בתדמור יש מגוון מסלולי לימוד בתחום הקולינריה, ביניהם הבסיסי ביותר - הוא קורס טבחות סוג 1. הקורס קיים בשני מסלולים כאשר שניהם מפוקחים ע"י משרד הכלכלה: 1. מסלול מוסדי הכולל 42 שעות שבועיות, חמישה ימים בשבוע במשך שמונה חודשים 2. מסלול משולב תעשייה הנמשך 9 חודשים וכולל שני שלבים - הראשון כולל לימודים עיוניים המתקיימים חמש פעמים בשבוע במשך 8 שבועות והשלב השני הכולל 6 מפגשים בשבוע במשך 27 שבועות.
מדובר בקורס הראשוני אבל המעמיק ביותר בסדרת קורסים שניתן להשלים בדרך לקריירה בתחום.
צירפתי לך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים בקורס, מוסד הלימודים, תכני הלימוד ועוד.