יש כמה מוסדות לימוד המציעים לימודי ניהול מטבח, ביניהם קורסים טכניים ולוגיסטיים, ניהול המטבח המוסדי ומכללת מישלב. הלימודים כוללים בין 10-30 מפגשים כך שעלות הלימודים משתנה בין מוסד לימודים אחד לשני ויש לפנות למוסדות הלימוד עצמם לקבלת הצעת מחיר. המסלולים פונים למנהלי מטבחים, קבלני מזון, וכל העוסקים בשירותי הסעדה. בין נושאי הלימוד: לימוד פיננסי, שיטות בישול, ניהול כוח אדם, שיטות שימור מזון ובקרת איכות. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים, מוסדות הלימוד, תכני הלימוד ועוד.