סקר הסטודנטים הרשמי

לומדים מניסיונם של אחרים

 

לבחור מה ואיפה ללמוד, זה עסק לא פשוט. יש המון דברים שצריך לקחת חשבון. מעבר לשיקולים כמו תנאי קבלה וגובה שכר הלימוד, חשוב להתייחס גם לכל הפרטים הקטנים שעושים את ההבדל. מה היחס של המרצים? האם הסטודנטים חברותיים? עד כמה קשה למצוא חנייה ואיך האוכל בקפיטריה?

 

אנחנו במערכת "לימודים בישראל" מאמינים שאין מידע מהימן יותר מזה שמתקבל על סמך ניסיונם של אחרים. כדי שתוכלו לקבל את ההחלטות הטובות ביותר, עמלנו בחודשים האחרונים על איסוף חוות דעת של אלפי סטודנטים, הלומדים כעת בכ - 300 מוסדות לימוד שונים ברחבי הארץ. ברוח רעיון "חכמת ההמונים", המערכת שבנינו מאפשרת לכם לקבלת את התשובות המדויקות ביותר לכל השאלות שמטרידות אתכם.
 

במנוע החיפוש שלפניכם, תוכלו לבצע חיפוש לפי מוסד לימוד, תחום לימודים, או גם וגם. שוקלים ללמוד תקשורת? רשמו "תקשורת" בשדה "תחום לימודים" ותוכלו לראות עד כמה קשה להתקבל, והאם מוסדות הלימוד עומדים בהבטחות לסטודנטים. מתחילים ללמוד במרכז הבינתחומי? רשמו "בינתחומי" בשדה "מוסד לימודים" וגלו עד כמה הידע שתרכשו מקנה כלים מעשיים לעיסוק במקצוע, והאם ניתן לשלב עבודה במשרה מלאה לצד הלימודים. וכמובן, אם אחרי כן אתם עדיין מתלבטים, אתם מוזמנים ליצור קשר עם השירות החינמי שלנו.

 

תודה ענקית לעשרות אלפי סטודנטים שנרתמו למשימה ותרמו מזמנם למען הדורות הבאים!

 

סקר הסטודנטים הרשמי, שאלנו 30,020 סטודנטים איפה הכי כדאי ללמוד:
איך להשתמש בסקר?
באפשרותך לחפש לפי מקצוע לימודים כללי (משפטים או פסיכולוגיה) או לפי מוסד לימודים ספציפי (לוינסקי או פרס)
למשל: משפטים, פסיכולוגיה ...
טיפים מסטודנטים שכבר למדו
לירון
לחסוך לפני, להירשם לכול המלגות לפני ולחקור על זה ממש, לדאוג להירשם ראשונים למעונות למי שצריך מקסימום לא תרשמו, ללכת לאירועים מהלימודים ולאקדמיה עצמה להכיר אנשים לעשות אמירם לפני לקבל פטור מאנגלית, להירשם לעוד קורסים ולקבל עוד כלים מהאוניברסיטה. כל מה שנותנים לכם תיקחו. לנסות למצוא עבודה בתוך האקדמיה אולי ספריה אולי קפיטריה, מלגת נפש יהודי מאוד ממליצה, לא לשכוח להכין אוכל לפני שלא תוציאו מלא כסף. אייפד או מחשב זה מאוד מאוד עוזר אבל לא חייב. אני מקליטה את המרצים ושומעת את זה תוך כדי שאני עושה דברים אחרים ככה אני לא שורפת זמן. לשאול את המרצים לפני שמקליטים אותם. למצוא חברות שעושות סיכומים. כדי להרוויח כסף אני משתתפת בניסויים ומחקרים במדעי המוח בעיקר כי אני דיסלקטית. אני מקבלת מלגות על דיסלקציה ונכות כללית מביטוח לאומי על דיסלקציה הגשתי לבד וקיבלתי מהם 56 אלף ולא הייתי צריכה לשלם לעורך דין זה ממש קל
בצלאל היחידה ללימודי חוץ
לירון
אומניות המסך וידיאו
שרון
החוג מדעי התזונה הוא חוג לא פשוט ודיי מורכב אך מעניין בצורה לא רגילה. אני פעם חשבתי שאני לא מתחברת למקצועות הריאליים ועכשיו אני מאוהבת בהם ורק הם מעניינים אותי. היות והתואר הזה הוא קשה ובקושי, אם בכלל ניתן לעבוד בזמן התואר, כדי לבוא מוכנים עם חסכונוץ על מנת להתקיים כמו שצריך במהלך השנה ולא לדאוג לתשלומי שכר דירה, אוכל ושכר לימוד.
מכללת תל חי
שרון
תל חי - לימודי מדעי התזונה
ויקטוריה
בהתחלה התכנית שלי הייתה להמשיך להסבה לתואר בסיעוד ובימים אלו היה לי קרייסיס קטן על זה שאני לא מוכנה עדיין להמשיך ללימודי סיעוד ושאני רוצה לעשות הפסקה מלימודים אחרי התואר הזה ואת התואר הנוכחי אני אסיים בהצלחה, הכי חשוב לא להתייאש!! אם התחלתם ואתם רואים שהכל מתמוטט תיזכרו שהחיים ממשיכים רגיל ואפשר למצוא פתרון להכל!
המרכז האקדמי למשפט ולעסקים
ויקטוריה
האקדמי למשפט ולעסקים - תואר ראשון בניהול משאבי אנוש
אילור
אוקי אז נתחיל בזה שחובה חובה! אין לאיך לברוח מזה : השקעה!! תקרעו תעצמכם ותפסיקו להאשים את כל הסובבים ואת המרצים ואת המתרגל ההוא והחבר הזה פשוט תעזבו הכל ותלמדו! (אני אומר את זה גם לעצמי אפילו שזה לא עוזר😐) אבל הכי חשוב תהיו שמחים ומרוצים לא משנה מה עובר עליכם או איזה קושי יש לפניכם עכשיו תהנו.
המרכז האקדמי לב
אילור
תואר בהנדסת תוכנה לדתיים - המרכז האקדמי לב
יוליה
סדרו אקסל עם צבעים וחלוקה של סמסטרים, קחו קורס אקסל מזורז,
במקום לעשות את המכינה בפיננסית תוציאו הנהל"ח 1+2 - אתם תתעשרו בזמן שלכם.
תעשו סמסטר קיץ זה יעמיס פחות, תעשו הרשמה מוקדמת לכל השנה ככה לא תשלמו קנסות לכל הדרך, תעבדו עם דד ליין, לכל דבר יש זמן – זמן מלגות – זמן הרשמות – זמן מטלות.
האוניברסיטה הפתוחה
יוליה
חשבונאות חטיבה מורחבת בכלכלה
שרבל
אם יש לך כסף אז כדאי להירשם למכללה.
היחס פה טוב מאוד
האפליקציה עונה לכל הדרישות בלי המתנה של שעות בפלאפון
הכל נגיש וקל כמו למשל יצירת קשר עם מרצים והגשת עבודות באתר.
ממליץ: 8/10
אלמלא היה בחיפה הדירוג עולה ל-9
ואם היו מורידים את השכר מ 31 אלף ל24 אלף הדירוג הופך ל10
המרכז האקדמי למשפט ולעסקים
שרבל
משפטים - המרכז האקדמי למשפט ולעסקים
יאיר
תתייעצו מראש עם כמה סטודנטים שלומדים במסלול בו אתם מעוניינים כדי להבין את רמת העומס, מה תכלס לומדים שם והאם זה מתאים לכם. כשאתם בוחרים מעבדה בתואר שני או דוקטורט גם תשקלו כמה אופציות ותבואו בראש פתוח, תדברו עם כמה מנחים ועם הסטודנטים שלהם ותוכלו להגיע ככה לבחירה חכמה.
אוניברסיטת תל אביב
יאיר
ביואינפורמטיקה
חיה
אשמח להמליץ על קמפוס אונו ירושלים, הטיפול והיחס של צוות ההרשמה ללימודים, המזכירות יוצאת מן הכלל פשוט אנשים מיוחדים. זמינים בכל שעה ועוזרים בהכל, כניסה לשיעורים, בירוקרטיה של הלימודים, טפסים, הרשמה לקורסים.
תמיד חוזרים עם תשובות והסברים.
פשוט אכפתיים לכל הסטודנטים.
הקריה האקדמית אונו - קמפוס ירושלים
חיה
הקריה האקדמית אונו קמפוס ירושלים - חינוך וחברה
NICOLAS
אם לבך יושב בעולם טיפולים-אז זה שלך,
מרצים מעולים, מלא תוכן מעניין, יש הכל מהכל מבחינת לימודי תזונה, יש אתר נגיש ותמיד אפשר להתייעץ עם מרצים לגביי כל שאלה, יש גמישות במערכת שמאפשרת לבחור כל דרך שתרצה ללימודים, גם זום גם פרונטלי
מכללת רידמן - רפואה משלימה
NICOLAS
לימודי תזונה טבעית - מכללת רידמן
נתאלי
אם אחזור להתחלה ואצטרך לבחור קמפוס ותואר, אבחר את אותו התואר ואת אותו הקמפוס, חוויה מדהימה בשיעורים המעשיים, בנוסף לשיעורים במעבדות מאוד מעניינות חומר לימוד מאוד מעניין ופותח לעוד יותר נושאים ועוזר להתקדם בהם בחיים ובעבודה
המכללה האקדמית בוינגייט
נתאלי
חינוך גופני - המכללה האקדמית בוינגייט
זואי
לא פשוט לאזן לימודים, שינה, וחיים חברתיים, במיוחד בהתחלה, אבל בסוף כולם מתגברים על זה אחרי כמה סמסטרים. חשוב לדעת איך ללמוד באופן יעיל, כי יהיו מלא פרוייקטים וקורסים שצריך להגיש באותה תקופה. חוויה מאתגרת אבל בלתי נשכחת!
הטכניון - מכון טכנולוגי לישראל
זואי
תואר ראשון בהנדסת מבנים - הטכניון
יובל
להתחיל מקורס אחד/שניים ולראות איך מצליחים לשלב את הלימודים יחד עם המחויבויות האחרות (כמו עבודה), להכין תוכנית לכל הלימודים לתואר כדי שהם לא ייגררו לאורך יותר שנים ממה שצריך (כמו שיכול להיות באוניברסיטה הפתוחה)
האוניברסיטה הפתוחה
יובל
תואר ראשון
רקפת
תמיד להתייעץ עם עוד אנשים יש מי שיקשיב ויכוון נכון למה שאת/ה צריכים.
להעזר בחברים, תמיד לתת מעצמך ולעזור שזה שווה ומפתח הדדיות וחברויות מפרות ללמידה.
לשמור על ראש פתוח ופתיחות
"תחייך יחייכו אלייך חזרה"
שאנן – המכללה האקדמית הדתית לחינוך
רקפת
שאנן - לימודי חינוך מיוחד לדתיים
לילך
במסלול בו אני נמצאת זה מסלול של הוראת מבוגרים לגילאי 30+ של יום לימודים אחד פעם בשבוע יש בחירה או שני או רביעי,ככה שזה נח מבחינת שילוב של עבודה.
הטיפ המרכזי שזה מסלול נח ושכל אחד יכול לעבור אותו ובגדול.
המכללה לחינוך ע"ש דוד ילין
לילך
דוד ילין בהוראת חינוך מבוגרים Bed
דאנה
אני כרגע עובדת ולומדת , המסלול הינו יום בזום שעות הערב ויום אחד להגיע למכללה , בדרך כלשהי תיאמתי עם מקום העבודה ואני מצליחה את שניהם ביחד, כמובן לא קל במיוחד שאני אמא ל 3 ובעלי משרת במילואים מאז 7.10 .
המכללה האקדמית להנדסה בראודה בכרמיאל
דאנה
המכללה האקדמית בראודה - תעודת הוראה
רעות
הלמידה היא חוויה שמפתחת, יש מרצים שאני מאוד אוהבת את הדרך שבה הם מעבירים את השיעור ויש כאלה שפחות, אני מאוד אוהבת את המיקום של האוניברסיטה, לי אישית מאוד כייף ללמוד פה (לא יודעת איך זה בשאר המקומות)
אוניברסיטת חיפה
רעות
תואר שני באוניברסיטת חיפה
אילה
אני ממליצה ללכת לפי הלב שלכם, אם אתם רוצים ללמוד מקצוע ולא קיבלתם מספיק בפסיכומטרי אז המכללה מציעה לעשות מכינה שבזכותה אני התקבלתי ללימודי סיעוד.
העיקר ללכת אחרי החלום ואין ספק שתגשימו אותו ☺
המכללה האקדמית עמק יזרעאל
אילה
לימודי סיעוד - עמק יזרעאל
נהואנד
סליחה שאני אומרת את זה אבל זה מאד מפריע לי ספציפי! מאד קשה להתמודד וללמוד יחד עם המורים המבוגרים בני ה 70 ולמעלה והמרצים שאין להם שליטה בשפה כמו שצריך , צריך לדאוג לזה כדי שהתלמידים יצליחו❤
טכניון - הנדסאים
נהואנד
הנדסאים בטכניון - הנדסאי קירור
יולי נועה
במידה ותחום התיאטרון והעשייה התיאטרונית מעניינים אתכם, עליכם להיערך בהתאם, מדובר בתקופה מאוד אינטנסיבית שמאלצת אתכם לשנות דפוסי חשיבה ויציאה מאזורי נוחות בפרט והתמודדות עם לא מעט מכשולים בכלל.
אוניברסיטת תל אביב
יולי נועה
בימוי תיאטרון
עבדאללה
1- לא להשוות את עצמך עם אחרים - כל אחד יש לו את הכוח והחלושה שלו.
2- לבחור מקצוע שאתה אוהב, לא מה שמכניס יותר כסף!
3- לימודים זה לימודים, אתה לא שם כדי ליהנות ולנוח, אלא להשקיע ולעבוד קשה.
הטכניון - מכון טכנולוגי לישראל
עבדאללה
טכניון - מדעי המחשב
טיפים ממומחים בנושא לימודים
ד"ר תמי אמיר
תחום מחקרי המשלב את הידע הטהור של עולמות הביולוגיה, כימיה, מתמטיקה ופיזיקה בידע הנדסי טכנולוגי המנסה להפיק חומרים וליצור מוצרים בתחום התעשייה הרפואה והחקלאות מאורגניזמים חיים (תאים, רקמות, צמחים, מיקרואורגניזמים ועוד).
סטודנט הלומד תחום זה, צריך להיות בעל יכולת אנליטית לוגית גבוהה, יכולת כמותית וטכנית כמו גם יכולת צורנית טובה וכמובן רצויה שליטה טובה בשפה האנגלית.
בנטיותיו, רצוי שיתעניין בתחומים מדעיים, חברתיים וטכנולוגיים. בתכונות האישיות – חקרן, סבלן, אוהב עבודת חקר ואינו זקוק תמיד לאינטראקצ קרא עוד...
ד"ר תמי אמיר
מנהלת המדור לייעוץ לימודי באוניברסיטת ת"א
ד"ר תמי אמיר
אחד ממקצועות ההנדסה "הרכים" המערב עבודה עם אנשים, ניהול פרוייקטים לצד החלקים המעשיים הקשורים למקצועות הבנייה.
תחום הנדסת הבניין משלב בתוכו היבטים כמותיים הנדסיים וטכנולוגיים לצד תחומי ניהול ועסקים. הכישורים הנדרשים הם – כישורים לוגיים אנליטיים, הבנה כמותית צורנית וטכנית ברמה טובה. מיומנויות כגון דיוק והתייחסות לפרטים חשובה אף היא.
תחומי העניין המאפיינים את הנדסת בנין הם רחבים ומגוונים מאד – החל מנטייה לתחומים הביצועיים והחקרניים ובנוסף להם לתחומים החברתיים, העסקיים והארגוניים. לעיתים נטייה לתח קרא עוד...
ד"ר תמי אמיר
מנהלת המדור לייעוץ לימודי באוניברסיטת ת"א
כך נעזור לך לבחור לימודים ומקצוע לחיים...
כך נעזור לך לבחור לימודים ומקצוע לחיים...