לימודים בישראל
 
פרסמו אצלנו
 
תואר ראשון
תואר שני
לימודי תעודה
פסיכומטרי
הכנה לבגרות
הנדסאי
מלגות
בחירת לימודים
חיילים משוחררים

מי אנחנו
 
לימודים > לימודי בישול > קורס קצבות

קורס קצבות מקצועי


מחפש/ת מידע על לימודים? קורס קצבות? אנחנו רוצים לעזור לך!
 

דרכנו תוכל לקבל את כל התשובות לכל השאלות. השוואת מחירים, מלגות, תנאי קבלה, מסלולים וכו'. רוצה לדעת מה טוב בשבילך? רוצה לקבל החלטה? אנחנו בקשר עם מאות מוסדות לימוד המציגים אלפי מסלולי לימוד שונים.

 

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...

עוד מסלולים ומידע
מזון ומשקאות
קורס יין
קורס קונדיטוריה
קורס שוקולד
קורס פליירינג
בישול בריא
קורס הכנת גבינות
קורס מלצרות
קורס בירה
ניהול בר
 
 
ניהול מטבח
קורס הגיינה ובטיחות מזון
לימודי בישול באיטליה
קונדיטור בכיר
קורס טעימות יין
אפיית לחמים
קורס טבחות לדתיים בירושלים
תיירות ומלונאות
לימודי ערב בקונדיטוריה ובישול
קורס טבחות 1

המידע באתר הועיל ל92% מהגולשים. עזרנו גם לך?   דרג אותנו:
 
 
   

קורס קצבים - קורס קצבות ובשר

 

קורס קצבות מתמקד בהכשרתם של קצבים לשלל מסגרות מקצועיות. הקורסים מעניקים לתלמידיהם כלים בעזרתם ניתן להשתלב באטליזים, במחלקות בשר של רשתות השיווק, במפעלים ובמשחטות. בוגרי הקורסים יכולים גם להקים עסקים עצמאיים בתחום.


תכניות הלימוד יכולות להתאים למעוניינים להשתלב בתחום הבשר והקצבות וכן לקצבים מנוסים שברצונם לשדרג את הידע המקצועי שברשותם כדי לייעל את העבודה. כמו כן, הקורסים יכולים להתאים גם לשפים שמעוניינים לפתח את הידע המקצועי. כיום גוברת הדרישה משפים וטבחים להתמקצע בתחום הקצבות ולגלות הבנה בתהליכים מקצועיים בטיפול בבשר. כמו כן, הדרישה לקצבים בשוק העבודה הולכת וגדלה, בין היתר עקב עלייה בהיקפי מכירות הבשר בשוק הישראלי. בוגרי הקורסים נדרשים במגוון מקומות תעסוקה בפרישה ארצית.


קורס קצבות מקצועי - קורס אטליז


קורסים מקצועיים בקצבות מקנים למשתתפים מגוון רחב של כלים להשתלבות במקצוע. במהלך ההכשרות מכירים לעומק את מבנה הבשר ואת האנטומיה של בעלי חיים שונים, מרבית הקורסים מתמקדים בבקר ובעוף. המשתתפים לומדים על מפת הנתחים ועל התכונות והמאפיינים של כל אחד מן הנתחים.


חלק מרכזי מן הקורסים בקצבות מוקדש ללימוד תהליכי הטיפול המקצועיים בבשר. המשתתפים לומדים על שיטות הפירוק והחיתוך ולומדים להתאים אותן לנתחים השונים ולתכונותיהם. כמו כן, נרכש ידע בבישול כדי לסייע לבוגרים בייעוץ ללקוחותיהם אודות אפשרויות הבישול בבשרים השונים באטליז. חלק מן הקורסים מקנים גם מיומנויות ביישון בשר, תוך היכרות עם טכניקות יישון מסורתיות וחדשניות כאחד.


נוסף על כך, משתתפי הקורס לומדים בהרחבה על תחום התברואה והיגיינת המזון ובוחנים את התקנות המקצועיות אודות טיפול בבשר, אחסנתו ושמירתו. מרבית הקורסים מעניקים גם ידע אודות סוגיות בכשרות בכל הנוגע למכירה ושיווק בשר.


היקפי הקורסים משתנים בין מוסדות הלימוד, מרביתם נפרשים על פני כמה חודשים וכוללים שיעור אחד בשבוע, כדי להתאים ללוח הזמנים של אנשים עובדים. המסלולים שמים דגש על רכישת הכלים הפרקטיים והם כוללים תרגולים מקצועיים כדי לאפשר למשתתפים לפתח ניסיון מקצועי רלבנטי. הם מתנסים בעבודה עם הציוד המקצועי ועם סוגי נתחים שונים בליווי של הצוות. חלק מן הקורסים גם כוללים אפשרות לבצע סטאז' מעשי שמתקיים ברשתות שיווק בתעשייה, כדי לסייע להם להכיר מקרוב את המקצוע ולצבור קשרים מקצועיים חשובים.

 


קורס קצבות מחיר - כמה עולה קורס קצבים


מחירי קורס קצבות משתנים בין מוסדות הלימוד, עלותם של המסלולים מתחילה בכמה אלפי שקלים ויכולה להגיע לטווח של 10,000 - 20,000 שקלים. בחלק מן המקרים נערכים הקורסים באופן מסובסד בשיתוף עם גורמים ממשלתיים, לצורכי הכשרה ממוקדת של אנשי מקצוע לתחום הקצבות. קורסים אלה נערכים בעלות מופחתת בהשוואה לקורס הרגיל.


ישנם כמה היבטים שיכולים להשפיע על עלות ההכשרה המקצועית, לרבות היקף השעות של הקורס, קיומם של התנסות מעשית או סטאז', מיקום הקורס בארץ וגורמים נוספים. יש לציין כי עלויות הלימוד משתנות מעת לעת ויכולות להיות גבוהות או נמוכות מן המצוין לעיל.


קורס יישון בשר


קורסים ביישון בשר מאפשרים להכיר את אחת מן הטכניקות המקצועיות הנדרשות בעולם הקצבות וכן בתחום הבישול והקולינריה. במהלך התכנית נלמדות טכניקות היישון השונות, משך התהליכים השונים הנהוגים בתחום ושיטות לחיתוך ולטיפול מקצועי בבשרים. בדרך כלל, קורסים אלה מיועדים לשפים ולבעלי ניסיון מקצועי במטבח, בדגש על מסעדות בשרים. הם מאפשרים לתלמידים להרחיב את סל הכלים המקצועי ולשכלל את אפשרויות התעסוקה. קורסים אלה נערכים לרוב במתכונת מעשית שבה המשתתפים מכירים הלכה למעשה את העקרונות הנלמדים ומתרגלים בעצמם את תהליכי העבודה עם בשר.


קורס ניקור


קורס ניקור מתמקד בתהליכי השחיטה של בהמות ועופות בבתי מטבחיים ובמטבחים מוסדיים. קורסים אלה מעניקים מיומנויות שחיטה כשרה והם נערכים לרוב במסגרת מוסדות ללימודי תעודה לציבור הדתי והם מיועדים לגברים דתיים או חרדים שמעוניינים להתמקצע בתחום שיש לו ביקוש בשוק העבודה. במהלך הקורסים נלמדים עקרונות הטיפול בבשר בהתאם לעקרונות ההלכה, המסלולים כוללים התנסות מעשית בתהליכי הניקור במקביל ללימוד העיוני של הכללים.

 


מכללות קורס קצבים


קורסים ללימוד קצבות מתקיימים בשלל מוסדות ברחבי הארץ והם נערכים בהיקפים שונים ושמים דגש על שלל תהליכים ושיטות בתחום הבשר. בין המוסדות הללו אפשר למנות:

 

 

  • קורס קצבות מכללת השף: מכללת השף מציעה קורס יסודות הבשר והקצבות, אשר מאפשר למשתתפיו להתמקצע בתחום הבשר תוך רכישת ידע מעשי ועיוני כאחד. מסלול זה מקיף מגוון טכניקות עבודה נכונות עם בשר לרבות חיתוך, בחירת נתחים, אבחנה בין נתחים ופירוק. כמו כן, נלמדים כלים בסיסיים בתחום הבישול בבשר. מסלול זה נפרש על פני כ - 16 מפגשים אשר נערכים אחת לשבוע במתכונת נוחה לאנשים עובדים. המכללה עורכת עוד מגוון קורסים בתחום הבישול כגון קורס בישול וטבחות, קורס בישול מסעדות אה לה קארט, קורס קונדיטוריה, קורס קונדיטוריה למתקדמים ועוד. למכללה זו שלוחות בערים חיפה, תל אביב, ירושלים ובאר שבע.

 

  • בית הספר בישולים (תל אביב): בבית הספר מתקיים קורס קצבות מקצועי שהיקפו כארבעה מפגשים. קורס זה מיועד לשפים ולטבחים מנוסים ומאפשר להם להרחיב את הכלים והידע בתחום הבשר כדי לפתח את הקריירה. שיעורים מתקיימים בשעות הערב. בין הקורסים הנוספים אשר נערכים בבית הספר נכללים קורס טבחות, קורס בישול כשר, קורס לחם, קורס קונדיטוריה, קורס שוקולד ועוד מבחר תכניות ללימודי תעודה בעולם הבישול.

 

  • דן גורמה (תל אביב): בבית הספר ניתן ללמוד בקורס קצר בתחום בישול הבשר, שבו נלמדים גם עקרונות בקצבות. נלמדות טכניקות לחיתוך בשרים ועופות ולהכנת מנות בשריות שונות. הוא מועבר על ידי שפים מנוסים וכולל התנסות מעשית מרובה. קורסים נוספים הנערכים במוסד זה כוללים קורס בישול גורמה, קורס קונדיטוריה וקורס קונדיטוריה בכשרות מהדרין.

 

  • המחלקה לעידוד עלייה, ההסתדרות הציונית (ירושלים): המחלקה עורכת קורס קצבות שמתאים לעולים חדשים, כדי לסייע להם בקליטתם בשוק התעסוקה בארץ. מסלול זה מתאים גם לחסרי ניסיון מקצועי בתחום והוא מכשיר את המשתתפים להשתלב ברשתות השיווק השונות.


קורס קצבות במרכז - קורס קצבות תל אביב


במרכז הארץ מתקיימים כמה קורסים בתחום הקצבות, מרביתם נערכים בעיר תל אביב. בין המוסדות הפועלים במרכז שבהם ניתן ללמוד בקורס קצבים נכללים מכללת השף תל אביב, בית הספר בישולים ובית הספר דן גורמה. מוסדות אלה נמצאים במיקומים מרכזיים בתל אביב מה שמאפשר לתושבי המרכז גישה נוחה ולימודים קרוב למקום מגוריהם.


היקפי ההכשרות משתנים ממכללה למכללה, חלקם מרוכזים במספר שבועות רצופים ואחרים נפרשים על פני כמה חודשים. בדרך כלל מתקיים שיעורים שבועי אחד בערבים כדי להתאים ללוח הזמנים של אנשים עובדים. חלק מן ההכשרות בתל אביב מיועדים לשפים מנוסים ומאפשרות להם להכיר את תחום הקצבות והבשר כדי לשלבו בעבודתם הנוכחים במטבחים ומסעדות.

 


קורס קצבים בצפון


תושבי הצפון שמעוניינים לקבל הכשרה לתחום הקצבות והבשר יכולים למצוא קורסים שונים בקצבות, מרביתם באזור חיפה. ניתן ללמוד בקורס הקצבות והבשר של מכללת השף חיפה. קורס זה מאפשר להכיר לעומק את רזי תחום הקצבות ולרכוש מיומנויות פרקטיות לטיפול בבשר ולשימוש במגוון סוגי נתחים. הקורס גם מקנה כישורים עסקיים לפיתוח קריירה בקצבות.

 

 

 

רוצה לדעת יותר על קורס קצבות? רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך?
אנחנו באתר לימודים דואגים לך. נציגי השירות שלנו ישמחו לענות לך על שאלות בנושאי: תנאי קבלה, מלגות, עלויות, קורסים, משך הלימודים, הטבות וכו', אנו מזמינים אותך לנסות את השירות שלנו בחינם.

שירות אישי חינם - כל המידע על קורס קצבות
מלא/י את פרטיך ונציג מטעם האתר יחזור אליך בהקדם.
שם + משפחה דוא"ל טלפון
אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.


מוסדות לימוד קורס קצבות

חוות דעת של סטודנטים: לימודי בישול (3 חוות דעת)
התקבלו 3 דירוגים בציון ממוצע: 4.3 מתוך 5    
דן,מכללת הולידיי אין, רימונים - קורס טבחות, 19/01/2019
דירוג: 5/5 
מה אתה אוהב/לא אוהב במוסד הלימודים?
אני אוהב איך שהמרצים מעבירים את השיעורים עם תשוקה. הסטונטים שלומדים איתי מאוג נחמדים ועוזרים לי עם העברית

על הקמפוס
אני מאוד אוהב את הכמפוס. אני חושב שזה המקום הטוב ביותר כדי ללמוד את התחום הבישול ומלונאות
יזן,מכללת הולידיי אין, רימונים - קורס טבחות, 07/01/2019
דירוג: 5/5 
מה אתה אוהב/לא אוהב במוסד הלימודים?
אני אוהב הבישול ולכן הלכתי מקצוע הזה לכן הלכתי ללמוד אותו העבודה תהיה משותפת ובאהבה מלאה מכל הלב ואם מישו לא אוהב המקצוע הזה לא יסלח בחיים שלו בגלל אם אתה לא אוהב מה אתה עושה לא תצליח.

על הקמפוס
אני אוהב לעבוד במטבח ולבשל אוכל.
העבודה היא עבודה באהבה מלאה ומשתתפת בכל הצורות .




 
פורומים בתחום
פורום לימודי תעודה | קורסים
עוד פורומים
   
המסלולים המבוקשים
קורס בישול בצפון
קורס קונדיטוריה בחיפה והצפון - קורס קונדיטורים בצפון
קורס בישול טבעוני
קורס בישול למתחילים - יסודות הבישול
קורס בישול מקצועי כשר
עוד מאמרים
   
מוסדות לימוד ללימודי בישול
קורס קונדיטוריה - מכון לנדר
עושים בישול
מכללת השף
בית ספר דן גורמה
טעמים - מכללה לבישול וקונדיטוריה
עוד מוסדות לימוד
 

שירות אישי חינם
איתור מוסדות לימודים
צריך פרטים על קורס קצבות?
מלא/י פרטיך ונציג יחזור אליך בהקדם.
שם + משפחה
דוא"ל
טלפון
אני מסכים/ה לתנאי השימוש
ומדיניות הפרטיות.



מוסדות לימוד לימודי בישול
לא מצאת? עוד מוסדות לימוד
סקר גולשים
מה אתם חושבים על החזרה ללימודים?
סוף סוף! החופש היה ארוך מדי!
אין הבדל, אני גם ככה מבריז רוב השנה
למה זה מגיע לי?!
מה חדש באתר? ימים פתוחים
עכשיו בפורומים מלגות חדשות
קורס מנהלי בניינים במרכז (לפני 1 ימים, 10 שעות, 2 דקות)
תנאי קבלה ללימודי שמאי אמנות (לפני 2 ימים, 1 שעות, 20 דקות)
קורס היפנוזה (לפני 2 ימים, 4 שעות, 29 דקות)
לימודי ערב בגישור (לפני 2 ימים, 4 שעות, 37 דקות)
מתכונת קורס לוגיסטיקה מחסן ממוחשב (לפני 2 ימים, 4 שעות, 54 דקות)
 



המבחן לבחירת לימודים בשיטת WSM
במה אתה מתלבט?
איזה מקצוע ללמוד?
באיזה מוסד לימודים ללמוד?

בתודה ל:


 
Powerd by traffico LTD