קורס קונדיטוריה למתקדמים במכללת השף

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
 

הגעת לדף עם מידע על מכללת השף - קונדיטוריה למתקדמים.

המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


קורס קונדיטוריה למתקדמים - מכללת השף


לאפות את הדרך אל ההצלחה


קורס קונדיטוריה למתקדמים אשר מתקיים במכללת השף מאפשר לעוסקים בתחום האפייה והקונדיטוריה להכיר שלל טכניקות מתקדמות וחדשניות וכך לפתח את הקריירה. מסלול זה יכול לסייע למי שכבר יש ברשותם ניסיון מקצועי כקונדיטורים לשכלל את סל הכלים המקצועי וכך להתקדם לתפקידי ניהול קונדיטוריה ואף לפתח קונדיטוריות משלהם. הכלים הנלמדים במהלך הקורס יכולים לסייע לבוגריו להשתלב במסעדות, בקונדיטוריות, בחברות קייטרינג, בבתי מלון, בבתי הארחה ובעוד שלל מסגרות בתחום ההסעדה, המזון והפנאי.


קורס קונדיטוריה למתקדמים מתקיים בשלוחות מכללת השף בערים הבאות - ירושלים, באר שבע, תל אביב, חיפה.


תכנית הלימודים


מסלול זה מעניק למשתתפיו הכשרה מעמיקה ומתקדמת כקונדיטורים ומנהלי קונדיטוריות. התכנית שמה דגש על היכרות נרחבת עם שיטות עבודה עכשוויות ומודרניות. המשתתפים לומדים לעומק על טכנולוגיות מתקדמות בקונדיטוריה ואפייה ובמקביל מתוודעים לשלל כלים עסקיים לתמחור מוצרים, להרכבת תפריטים, לבניית תכנית עסקית ולניהול עסקים בתחום הקונדיטוריה.


הקורס חושף את התלמידים לתחומים מגוונים בקונדיטוריה, כגון הכנת שוקולד, עיצוב עוגות, הכנת גלידה, עיצוב בבצק סוכר ועוד. נוסף על כך, במהלך ההכשרה יכולים התלמידים לפתח ולשכלל את טכניקות הגימור לקינוחים מסוגים שונים וכך להעלות את איכות התוצרים שלהם ולהציע קינוחים יצירתיים וייחודיים במסעדות ובמטבחים שלהם.

 


מתכונת הלימוד


קורס קונדיטוריה למתקדמים נפרש על פני כ - 16 מפגשים, שנערכים אחת לשבוע.


השיעורים בקורס זה משלבים בין לימוד תיאורטי של עקרונות מתקדמים בקונדיטוריה לבין התנסות מעשית ותרגולים במטבח המכללה, שבהם מכירים מקרוב את השיטות הנלמדות באפייה ובישול. המשתתפים בקורס יכולים להרחיב את הידע הנלמד בעזרת הספרות המקצועית שניתנת על ידי המכללה, כמו כן הם מקבלים ערכת כלים מקצועית וציוד עבודה לקונדיטורים בהם הם יכולים לעשות שימוש במהלך הקורס.


נושאי הלימוד


הנושאים הנלמדים במהלך קורס קונדיטוריה של מכללת השף כוללים בין היתר:

 

  • טרנדים בקונדיטוריה
  • גלסייר - הכנת גלידה
  • עוגות בחושות מודרניות
  • הכנת שוקולד ושוקולטרי
  • טכנולוגיות אפייה מתקדמות
  • טכניקות ריסוס לעיטור עוגות   
  • עוגות ראווה
  • קינוחי בוטיק
  • עבודה עם גלאסז'
  • קינוחים ללא גלוטן
  • שימוש בסוגי קמחים   
  • ועוד

 

סגל הוראה


סגל המכללה כולל שפים קונדיטורים ומומחים נוספים בתחום המזון והאפייה. הם בעלי ניסיון בעבודה במסעדות בארץ ובעולם וכן בהוראה בתחומים כגון בטיחות מזון, יזמות קולינרית, בישול ועיצוב עוגות, והם מעבירים מן הידע הנרחב שברשותם אל התלמידים במהלך הקורסים.


על מוסד הלימוד


במכללת השף מתקיימות עוד שלל הכשרות מקצועיות בתחום הבישול כגון קורס בישול וטבחות, קורס מבוא לקצבות ובשר, קורס בישול מסעדות אה לה קארט, קורס טבחות מאסטר למתקדמים ועוד. מסלולים אלה מותאמים לתהליכים עדכניים שעוברים היום על העולם הקולינרי הישראלי והעולמי. חלק מן הקורסים המתקיימים במכללה זו כוללים סטאז' שמתקיים במוסדות קולינריים ברחבי הארץ, המאפשר למשתתפים לתרגל בפועל את המיומנויות הנלמדות ולהתנסות מעשית במסעדות, מטבחים ומסגרות נוספות לצורך צבירת ניסיון פרקטי.

 


תנאי קבלה


מסלול זה להכשרה מקצועית מתאים לבעלי ניסיון קודם בתחום הקונדיטוריה. יכולים ללמוד בו עובדי קונדיטוריה שברצונם להרחיב את הידע המקצועי שברשותם, קונדיטורים מנוסים שמעוניינים לקדם את הקריירה ולהגיע לתפקידי ניהול קונדיטוריות וכן לעוסקים בתחום האפייה שמעוניינים להקים עסקים עצמאיים משלהם.


תעודה


משתתפים שמשלימים את חובות הקורס בהצלחה זכאי לקבל עם סיומו תעודת "קונדיטוריה מקצועית למתקדמים Advance Professional Pastry Chefs" שניתנת על ידי מכללת השף. תעודה זו מוענקת בחסות התאחדות הקונדיטורים והשפים הישראלית והיא מאפשרת לבוגרים להשתלב במגוון מוסדות קולינריים בארץ ובעולם.



** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.


למידע נוסף לחצו: מכללת השף

כלים שיעזרו לך לבחור