לימודי חינוך וחברה עם התמחות בטכנולוגיות למידה BA בקריה האקדמית אונו
הדור הבא של הטכנולוגיה
בעוד עולמם של ילדים וצעירים הולך ומשתכלל, גם שיטות החינוך בבתי הספר נדרשות לעמוד בקצב ולשלב בתוכן את הטכנולוגיות המתקדמות שהפכו כבר לחלק בלתי נפרד מחיי היום יום. עזרים חכמים רבים ושונים יכולים לסייע לאנשי ההוראה להפוך את השיעורים בכיתה למשמעותיים, מסקרנים ומהנים הרבה יותר עבור התלמידים וכך להכין אותם לקראת השתלבותם בשוק העבודה הדינמי והמתקדם של העתיד. מי שמעוניינים להצטרף למהפכה החינוכית הזו צריכים להחזיק בידע אודות מחשבים, תכנות וטכנולוגיה לצד הבנה של תהליכים פדגוגיים ושל עולמם של בני נוער וילדים.
במסגרת לימודי חינוך וחברה שמתקיימים בקריה האקדמית אונו הסטודנטים יכולים ללמוד בתכנית לימודי חינוך וחברה בהתמחות בטכנולוגיות למידה. חוג זה משלב בין ענפי ההוראה וההדרכה לבין עולם ההייטק והיזמות במטרה להכשיר את הסטודנטים לתפקידים שיש בהם שליחות אמיתית. התכנית מאפשרת להעמיק בתהליכי פדגוגיה חדשניים שמבוקשים מאוד במסגרות חינוך היום ומהווים חלק ממהפכה חינוכית שמתרחשת בארץ ובעולם. הבוגרים יכולים להשתלב במגוון של חברות, בהם גם חברות הייטק כגון מיקרוסופט וגוגל, וכן הם יכולים להשתלב במערכות ההוראה הפורמלית והבלתי פורמלית.
תכנית הלימודים
מטרתה של התכנית היא הכשרת אנשי מקצוע שיכולים לשלב ביעילות בין מתודולוגיה וטכנולוגיה. במהלך הלימודים הסטודנטים מתמקדים בכלי עזר דיגיטליים, בלומדה ובמערכות למידה מרחוק. הם מכירים שפות תכנות שונות ומתוודעים לתיאוריות מתקדמות שמותאמות לפדגוגיה של שנות האלפיים. הם בוחנים כיצד אפשר להפגיש בין ממשקי טכנולוגיה לבין מערכות ידע במערכות החינוך המסורתיות וכן במסגרות ארגוניות בתחום משאבי האנוש וההדרכה.
- רוצים לטפח קידמה בחינוך? קראו עוד על לימודי טכנולוגיות למידה לתואר ראשון
מתכונת הלימוד
זוהי כאמור התמחות במסגרת לימודי חינוך וחברה, שאורכם שלוש שנים. התכנית משלבת למידה חווייתית מרובה, כחלק משאיפתו של מוסד הלימוד לאפשר לסטודנטים לתכנן ולחקור תוצרים טכנולוגיים לסיוע בתהליך הלמידה.
נושאי הלימוד
|
|
על מוסד הלימוד
במסגרת התואר הראשון בחינוך וחברה הסטודנטים בקריה האקדמית אונו יכולים לשלב גם הכשרה בספורט, שמעניקה דיפלומה מקצועית ומכשירה להשתלבות בתחומי הפעילות הגופנית עוד בזמן הלימודים. מוסד הלימוד מציע גם תכניות לימודי מנהל עסקים בשלל התמחויות, תואר ראשון במשפטים ותואר ראשון במוזיקה.
תנאי קבלה
כדי להתקבל ללימודי חינוך וחברה על המועמדים להיות בעלי ציון של לפחות 600 בפסיכומטרי (או לעבור מבחן מיון בשפה האנגלית) וכן תעודת בגרות מלאה בממוצע ציונים של 85 ומעלה. יש צורך בראיון אישי עם חבר סגל אקדמי. לקבלת הפרטים המדויקים והמלאים לגבי תנאי קבלה אנו ממליצים לפנות הישר אל מוסד הלימוד.
- מתקבלים או לא? בדקו עכשיו - מחשבון סיכויי קבלה
תעודה
לבוגרי המסלול אשר עומדים בהצלחה בכל התנאים ניתן תואר ראשון BA בחינוך וחברה התמחות בטכנולוגיות למידה על ידי הקריה האקדמית אונו.