דנון - בית הספר למקצועות הקולינריה

רוצה לדעת על לימודים בנושאי מכללות? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
 

הגעת לדף עם מידע על בית הספר לקולינריה דנון.

המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


בית הספר דנון לקולינריה - דנון בית הספר למצוינות קולינרית


על מוסד הלימוד


בית הספר לקולינריה "דנון" עורך מגוון תכניות להכשרה מקצועית וקורסים בתחום הבישול, הקונדיטוריה, אפיית הלחמים והמסעדנות. בבית הספר שואפים להכשיר את דור אנשי הקולינריה של העתיד. דרך ההכשרות בענפי המסעדנות והניהול העסקי בתחום המזון, הבוגרים מקבלים כלים שמסייעים להם לתכנן יוזמות ולהשתלב בתחומי הניהול והמסעדנות באופן מקצועי.


המסלולים הנלמדים בבית הספר שמים דגש על הקנייה של מיומנויות חדשניות והם מתקיימים בשיטת הלימוד CTSCI שפיתחו במוסד הלימוד, אשר מתמקדת הפיתוח של זהות קולינרית אישית. דרך הקורסים התלמידים יכולים להכיר מטבחים ותרבויות אוכל מגוונים מרחבי העולם ומתוודעים לטכניקות בישול, לשיטות עבודה ולטכנולוגיות עכשוויות ומסורתיות כאחד. סגל הלימוד בבית הספר כולל שפים מנוסים וותיקים שמובילים בתחומי הקולינריה והבישול. קמפוס בית הספר ממוקם בנמל תל אביב.


מתכונת הקורסים


בית הספר מציע קורסים במספר רמות, לפי הניסיון הקודם והאפיק המקצועי אליו מכוונים עצמם הבוגרים. ניתן ללמוד ברמת BASIC, שמתאימה למתחילים; ברמת PRO, שמיועדת למעוניינים לעסוק בענפי הבישול, הקונדיטוריה והלחם ונלמד בהיקף של פחות משישה חודשים; או ברמת MASTER שנלמדת במסלול ארוך שמתאים לטבחים ולקונדיטורים שברצונם להתעדכן בשיטות עבודה חדשות ולפתח שפה ייחודית משלהם. אפשר ללמוד גם בתכניות CHEF, אלה הן השתלמויות קצרות וממוקדות שמתאימות לאופים, לשפים ולקונדיטורים מנוסים


תלמידי בית הספר יכולים לבצע סטאז' מעשי במסעדות בארץ ובחו"ל, ודרכו להכיר מקרוב דמויות מובילות בזירה הקולינרית. כמו כן, בבית הספר מפעילים מסעדת פופ אפ בה התלמידים ובוגרי בית הספר עובדים לצד שפים מובילים ויכולים לחשוף את הכישרון שלהם לקהל לקוחות אמיתי.

 


מסלולי לימוד


מסלולי ההכשרה המקצועית המוצעים בבית הספר כוללים:

 

 

  • קורס בישול: קורס בישול PRO מקצועי כולל 496 שעות ומחולק ל - 42 מפגשים פעמיים בשבוע. ניתן ללמוד במסלול בוקר או בקורס ערב. התכנית מתאימה למעוניינים להשתלב במטבחים מקצועיים ושמה דגש על עולם המסעדנות של היום. היא מתאימה גם לטבחים שהם חסרי הכשרה מקצועית שברצונם לפתח קריירה בתחום. התכנית כוללת עבודה מעשית מרובה בעמדות עצמאיות.

 

 

  • קורס קונדיטוריה: בקורס קונדיטוריה מקצועית PRO נכללות 496 שעות לימוד והוא מתקיים במועד בוקר או ערב. הוא מתאים למעוניינים להשתלב בתחום המסעדנות ומקנה היכרות עם התפתחות הקונדיטוריה המודרנית ועם עבודתם של הקונדיטורים הגדולים בעולם. ברמת Basic לומדים על הכנת בצקים פריכים, עוגות, עוגיות, ממתקים, שוקולד ואחרים. ברמת PRO לומדים על מאפי בוקר, בצקי שמרים, עוגות בוטיק ועוגיות מקרון.

 

 

  • קורס אפיית לחמים: בית הספר מציע קורס לחם מקצועי PRO, שכולל 30 מפגשים ונפרש בסך הכל על פני 390 שעות. הוא מתקיים במועד ערב פעמיים בשבוע. הקורס החדשני מעניק הכשרה מקיפה בתחום אפיית הלחמים והוא מתאים למעוניינים להשתלב בעולמות האפייה והלחם. במהלכו מכירים שלל שיטות לייצור לחם מערבי ועולמי ולומדים על השיטות המקצועיות לעבודה במאפיה לצורך יצירת שלל מוצרים.


** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.