לימודים לתואר שני בהנדסת תעשייה וניהול
רוצה לדעת על ההטבות שניתן לקבל בעקבות הקורונה? רוצה לדעת על תואר שני בהנדסת תעשייה וניהול? אנחנו רוצים לעזור לך! דרכנו תוכל לקבל את כל התשובות לכל השאלות. השוואת מחירים, מלגות, תנאי קבלה, מסלולים וכו'.
לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
המידע באתר הועיל ל92% מהגולשים.
עזרנו גם לך? דרג אותנו:
- באפשרותכם לקרוא גם על תואר שני באבטחת איכות ואמינות
- קראו גם על תואר שני בהנדסת בטיחות
- בוגרי תואר ראשון B.Sc בהנדסה או במדעים מדויקים בציון של 75 לפחות. מועמדים בעלי תואר B.Tech יתבקשו להשלמות. כמו כן, על המועמדים להציג אנגלית ברמת פטור.
*תנאי הקבלה עשויים להשתנות בין מוסד אחד למשנהו.
אפשרויות תעסוקה
לימודי הנדסת תעשייה וניהול מכשירים את בוגרי התואר למלא מגוון רחב של תפקידים, ביניהם הנדסת הייצור, חקר העבודה, חקר זמן ותנועה, תכנון מערך מפעלים, תכנון ופיקוח על הייצור, ניתוח ארגוני ארגון שיטות, מערכות ייצור גמישות משולבות מחשב, הכוללות מכונות עיבוד ומתקני שינוע מבוקרי מחשב ורובוטים, ניהול איכות, תפעול ו-ניהול של מערכות, תכנון ופיקוח על מלאי ועל האיכות והעלויות, חקר שיטות עבודה, ניתוחים כלכליים, מערכות מידע, ניתוח בעיות בהנדסת אנוש ועוד.
- מתעניינים בארגונומיה? קראו על תואר שני בהנדסת תעשייה וניהול והנדסת אנוש
מהו משך זמן הלימודים?
-
אוניברסיטת בן גוריון בנגב (באר שבע): באוניברסיטה מוצע תואר שני בהנדסת תעשייה וניהול, במסלול עיוני ובמסלול מחקרי, בהתמחויות שונות: מערכות מידע, ניהול תעשייתי, מדעי הנתונים, תפעול, ועוד.
-
אוניברסיטת תל אביב: הפקולטה להנדסה מדגישה את תחום התעשייה לאו דווקא את תחום הניהול. באוניברסיטת ת"א התואר השני להנדסת תעשיה וניהול מאפשר הרשמה החל ממוצע 78 בתואר הראשון.
-
הטכניון (חיפה): מוסד הטכניון בחיפה מתגאה בפקולטה להנדסה ובפיתוחיה. בטכניון מספר מגמות לימוד לתואר השני, חלק מהם מצריכים מעבר מבחן GMAT, הדרישות הם 85 בממוצע מהתואר הראשון.
- המכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה (כרמיאל): התואר השני בהנדסת תעשייה וניהול מתקיים במסלול לא מחקרי בלבד, בגישה המשלבת בין מידול הנדסי לבין פתרון בעיות מעשי. המכללה דורשת ממוצע ציונים של 80 לפחות בתואר הראשון ומקבלת סטודנטים שנמצאים במדרג 25 האחוזים העליונים במחזורם.
- SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון (באר שבע ואשדוד): התואר מתקיים רק במסלול לתואר שני בהנדסה ללא תזה. במוסד זה ניתן ללמוד גם לתואר שני בהנדסת חשמל ולתואר שני בהנדסת תוכנה.
- שנקר - בית הספר הגבוהה להנדסה ולעיצוב (רמת גן): תכנית ללא תזה המאפשרת להתמחות באחת מבין שתי מגמות - ניהול התפעול או ניהול תעשייתי. מתקבלים מועמדים בעלי ממוצע 85 לפחות בתואר הראשון.
- אוניברסיטת אריאל בשומרון: באוניברסיטה זו מוצע תואר שני באחת מההתמחויות הבאות - רובוטיקה, הנדסת גורמי אנוש, או הנדסת ידע ונתונים.