תואר ראשון בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון
רוצה לדעת על לימודים בנושאי הנדסה? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?
לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
הגעת לדף עם מידע על תואר ראשון בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון - הטכניון.
עזרנו גם לך? דרג אותנו:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- הנדסת איכות בביו תהליכים – מסלול חדש, פרי שיתוף פעולה בין הפקולטה להנדסה אזרחית ובין הפקולטה לביוטכנולוגיה ומזון. מסלול זה נועד להכשיר אנשי מקצוע מומחים בתחומי אבטחת האיכות בתהליכים הקשורים במוצרים ביולוגיים.
- הנדסת הסביבה – מסלול המשלב בין תחומי הידע מן הפקולטות להנדסה אזרחית וסביבתית, הפקולטה לביוטכנולוגיה ומזון, והפקולטה להנדסה כימית. נועד להכשיר מהנדסים הבקיאים בכל תחומי הפיתוח, הביצוע והתכנון של תהליכי קיימות.
- תואר ראשון נוסף בשילוב תעודת הוראה – מסלול זה מאפשר לסטודנטים ללמוד, במקביל להנדסת הביוטכנולוגיה והמזון, גם לתואר ראשון בתחום נוסף מבין אחד התחומים הבאים: מתמטיקה, פיזיקה, כימיה, ביולוגיה, מדעי המחשב, טכנולוגיית מכונות, ואלקטרוניקה חשמל. הלימודים בתחומי ידע אלה משולבים עם לימודים לתעודת הוראה בתחום הידע הנבחר.
- קראו גם על שכר מהנדס מזון
** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.
למידע נוסף לחצו: הטכניון - מכון טכנולוגי לישראל