לימודי עיצוב חלונות ראווה במכון קווים

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי עיצוב? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

הגעת לדף עם מידע על קורס עיצוב חלונות ראווה - קווים.

לימודי עיצוב חלונות ראווה בקווים, המכון לעיצוב ואדריכלות

לא לראווה בלבד

ענף אמנות השיווק החזותי זוכה בשנים האחרונות לצמיחה ולהתפתחות אדירה בארץ ובעולם. עוד ועוד עסקים וארגונים מכירים בעובדה כי לקוחותיהם מושפעים במידה רבה מגירויים חזותיים ומגירויים תדמיתיים. משמעות הדבר היא, שתהליך הרכישה והחלטת הקנייה שלהם – מתחיל "קודם כל בעיניים". לכן, אין זה פלא שארגונים וחברות שונות מחליטים להפנות משאבים רבים לתחום זה, ולהגדיר אותו כאחד ממוקדי הכוח וההשפעה של העסק. קורס עיצוב חלונות ראווה מכשיר את המשתתפים בו להשתלבות בעשייה מקצועית בתחום זה.

על הקורס בקווים

קורס עיצוב חלונות ראווה ומיצוב חללים מסחריים בקווים, המכון לעיצוב ואדריכלות, מספק את מיטב הכלים הנדרשים לייצר את סקרנות ועניין אצל הלקוח, וכך לגרום לו לצעוד אל עבר חלל המכירה. הכלים והידע הנרכשים בתכנית הקורס יאפשרו לתלמידים לחשוף את לקוחותיהם לכלל התכנים המצויים בחנות באופן מושכל ונינוח ולעודד אותם לבצע רכישה. הלימודים בתכנית זו מתנהלים בשני מוקדי לימוד מקבילים: בסטודיו – שבו צוברים התלמידים התנסות מעשית בעבודה עם אביזרי תצוגה שונים, ובמסגרת תומכת סטודיו – המקנה כלים טכניים וכלי חשיבה להשלמת החוויה בהתנסות המעשית.

מתכונת הלימודים

הלימודים נפרשים על פני 120 שעות אקדמיות בשתי מתכונות לימוד, לנוחות התלמידים:

• מתכונת בוקר – הפרושה על פני 15 מפגשים הנלמדים אחת לשבוע, במסגרת יום ארוך של שמונה שעות
  • מתכונת ערב – הכוללת 30 מפגשים, הנערכים פעם בשבוע, ונמשכים ארבע שעות כל אחד

נושאי לימוד עיקריים בקורס

• עיצוב ותכנון חלונות ראווה
  • קורס תאורה
  • חומרים להקמת חלון ראווה
  • זרמים וסגנונות בסטיילינג
  • פרויקט גמר
  • עיצוב בובות תצוגה והלבשתן
  • צבעים וחיפויים
  • מיצוב וסידור שולחנות וכלי בית
  • מיצוב חללים של מכירת SALE
  • שיווק ויחסי ציבור
  • מושגי יסוד במיצוב חללים מסחריים

כחלק מדרישות הקורס נדרשים התלמידים לבצע פרויקט גמר הכולל התנסות מעשית אמיתית בעיצוב חלון ראווה או במיצוב רצפת מכירה בחלל מסחרי. פרויקט זה מתבצע מול לקוח אמיתי, ובכך בעצם נפתחת הזדמנות לשיתוף פעולה עמו, וללמידה פעילה של התחום. בתום הקורס תוענק לבוגרים תעודת סיום מטעם מכון קווים, והמכון אף מסייע בהפניית הבוגרים המצטיינים למשרות בארגונים מקצועיים הפועלים בתחום.

סניפים

קורס עיצוב חלונות ראווה מתקיים במספר סניפים של מכון קווים: סניף חיפה, סניף ראשון לציון, סניף כפר סבא – רעננה, סניף נמל תל אביב וסניף באר שבע.

לסיכום

לא פעם ההחלטה להיכנס לחלל מכירה כלשהו ולרכוש בו פריטים מושפעת במידה רבה מחזותו של חלון הראווה ומעיצובו של חלל המכירה. בדומה לתחומים אחרים, לחזות העיצובית ולמראה האסתטי נודעת חשיבות רבה בהתנהגות הצרכנים ולא בכדי תחום העיצוב החזותי, על כל פניו, זוכה לעניין רב בקרב חברות פרטיות ובקרב ארגונים מסחריים. בהתאם לכך, תחום זה הפך גם לתחום אקדמי מבוקש ונדרש ואנשים רבים מבקשים לרכוש השכלה מקצועית ולעבוד בו. לימודי עיצוב חלונות ראווה במכון קווים מיועדים לספק הכשרה מקצועית ומקיפה לתלמידים המעוניינים לעסוק במקצוע זה ולשם כך הם מעניקים להם מערך ידע עיוני ומעשי נרחב, יישומי ואיכותי.

למידע נוסף לחצו: מכון קווים | בית ספר לעיצוב ואדריכלות