קורס מדריכי אופני סטודיו בבית-הספר למקצועות הספורט

רוצה לדעת על לימודים בנושאי קורס ספורט? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

הגעת לדף עם מידע על קורס ספינינג - ביה"ס למקצועות הספורט.

קורס מדריכי ספינינג בבית-הספר למקצועות הספורט

בית- הספר למקצועות הספורט דוגל ברעיון ייחודי: בכדי להיות מדריך כושר טוב ומוצלח, יש ללמוד במוסד בעל שיטות לימוד יצירתיות. בית- הספר ממוקם כיום ברח' הארבעה 16 בתל- אביב ומאפשר למועמדים שונים מעולם הספורט להשתלם וללמוד בקורסים מרתקים. הלימודים מועברים על- ידי מדריכים ומרצים מן השורה הראשונה, תוכניות הלימוד רלוונטיות לימינו אנו ועומדות בכל התקנים, רמת הלימודים גבוהה ותלמידי המוסד נהנים מהכנה מעשית מצוינת לשוק העבודה.

עם סיום הלימודים בכל אחד מהקורסים, מקבלים הבוגרים תעודת הדרכה מטעם מינהל הספורט ומטעם בית- הספר, תעודה זו מוכרת בכל רחבי הארץ ומאפשרת השתלבות מהירה בתחום.

קהל יעד

קורס מדריכי ספינינג מיועד למדריכי כושר, מורים לספורט, מדריכי אירובי, מדריכי ספורט תחרותי, מאמנים שונים, בוגרי מקצועות המחול ובעלי מקצועות פרא- רפואיים (כגון: מרפאים, פיזיותרפיסטים, תזונאים קליניים וכדומה).

מה לומדים?

קורס מדריכי אופני סטודיו בבית הספר שם דגש רב על לימוד טכניקות לרכיבת כביש ולרכיבת שטח. הקורס מתבצע מטעם חברת Schwinn הנחשבת לחברת- ענק בתחום הכושר והאימון הגופני בעולם. קורס ייחודי זה הקורס נחשב לקליל ויעיל עבור התלמידים ומשלב את ניסיון החברה בייצור אופניים, לצד ידע אקדמי מגוון. קורס זה הינו הטוב והיעיל מסוגו, בארץ ובעולם בעולם.

שיטת הלימוד בעלת יתרונות רבים הנעוצים ביכולת הקורס להקנות למדריכים את מיטב הכלים ליצירת אימון מעולה, יעיל, חווייתי ומעל הכול בטוח.

להלן עיקרי הנושאים הנלמדים בקורס: היכרות עם האופניים, טכניקות עבודה עם האופניים, בניית מערך שיעור, התאמת מוסיקה נכונה לאופי השיעור. שיטת הלימוד בקורס זה מתבססת על הקניית ידע תיאורטי באמצעות הרצאות פרונטאליות ורכישת פרקטיקה מקצועית בעזרת תרגולים מעשיים. בכדי לעבור בהצלחה את הקורס, על התלמידים להפגין נוכחות בכל המפגשים ולעבור את מבחני הסיום, העיוני והמעשי כאחד.

מדריך הקורס

מדריך הקורס הינו מר שמעון בכר, המאסטר היחידי מסוגו בארץ, אשר הוכשר על- ידי חברת Nautilus העולמית כ- Schwinn Master Instructor.

משך הלימודים

קורס מדריכי ספינינג כולל 21 שעות לימוד אקדמיות.

על המועמדים לקורס ספינינג / מדריכי סטודיו לעמוד בדרישות הקבלה הבאות

• להיות בני 16 ומעלה
  • להציג אישור רפואי
  • להציג תעודת הדרכה מתאימה

עלות הקורס

עלות הלימודים בקורס הדרכת ספינינג עומדת על כ- 1750 ₪. תינתן הנחה בשכר הלימוד למשלמים במזומן, כמו כן ניתן לשלם בעזרת הפיקדון לחיילים משוחררים. למורים, קורס זה מוכר לצורך גמול השתלמות. נציין כי פתיחת הקורס תלויה במינימום נרשמים.

סיום הלימודים, קבלת התעודה ואפשרויות תעסוקה

בוגרי קורס זה מקבלים תעודה בינלאומית מטעם חברת Schwinn, תעודה המוכרת ומאושרת בעולם כולו ומאפשרת לבוגרים להשתתף בקורסי המשך ולקבל דרגת " Silver" ו – Gold"". כמו כן, תלמידי בית- הספר למקצועות הספורט נכנסים למאגר המדריכים הבינלאומי ויהינו ממגוון עדכונים, מידע והנחות שוטפות בקניית ציוד ובנסיעות בינלאומיות למטרת השתלמויות בתחום.

*הערה חשובה: בהתאם לחוק הספורט הקיים במדינת ישראל, אך ורק בעלי תעודת מדריך חדר כושר יכולים להדריך ספינינג. בוגרים בעלי תעודות הדרכה אחרות או ללא תעודת מדריך יוכלו ללמוד בקורס זה, אך כהעשרה בלבד.