קורס טכנאי מוצרי חשמל ביתיים במכללת מלט"ש

רוצה לדעת על לימודים בנושאי טכנאי? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

הגעת לדף עם מידע על טכנאי מוצרי חשמל ביתיים - מלט"ש.

קורס טכנאי שירות למוצרי חשמל ביתיים במכללת מלט"ש

מכללת מלט"ש מציעה מגוון רחב של מסלולי לימוד שמיועדים להכשיר אנשי שירות וטכנאות מיומנים שיוכלו להשתלב בשוק הטכנולוגיה השימושית ובמקצועות נדרשים במשק. הלימודים במכללה נחשבים לאיכותיים ומקצועיים והתכניות במסלולים השונים נבנות בהתאם לייעוץ ולהדרכה של ארגונים מובילים בארץ.

למכללת מלט"ש מרכזי לימוד בפריסה ארצית, בערים ירושלים, באר שבע וחיפה וסגל ההדרכה שלה מורכב ממורים מקצועיים בעלי רקע עיוני וניסיון מעשי בהדרכה ובעבודה. הלימודים שמים דגש רב על שילוב התלמידים בעבודה מעשית במעבדות מתקדמות והם מובילים את התלמידים להשתלבות מוצלחת בשוק העבודה. בין הקורסים שמוצעים במכללה ניתן למצוא תכניות להכשרת טכנאי מנעולים, קורסי בית חכם, קורס טכנאי קירור ומיזוג אוויר וקורס טכנאי ציוד רפואי. בנוסף מוצעות הכשרות מגוונות בתחום הבניין וקבלנות השיפוצים.

הקורס נערך בשלוחות המכללה בערים - ירושלים, באר שבע, חיפה

תוכנית הלימודים

קורס טכנאי שירות למוצרי חשמל ביתיים פותח מתוך כוונה לספק מענה לטכנאי שירות מקצועיים ומיומנים בתחום. הביקוש לטכנאים נוצר משום שמכשירי החשמל הפכו למוצרי יסוד בכל בית ומשום שהם מיוצרים כיום בטכנולוגיות מתקדמות ומשוכללות שדורשות ידע מעמיק ומיומנויות טכניות. הקורס מעניק למשתתפים ידע עיוני נרחב וכלים מעשיים להשתלבות בעבודה כטכנאי שירות תיקונים או לחלופין בתפקידי ייעוץ, הדרכה או מכירה.

הקורס מספק ידע עדכני ומקצועי והוא כולל שיעורים מעשיים רבים המאפשרים לתלמידים להתנסות בפירוק ובהרכבה, בזיהוי בעיות ובהחלפת רכיבים.

הלימודים בקורס טכנאי שירות למוצרי חשמל ביתיים מקיפים נושאי לימוד רבים ובהם:

• יסודות החשמל
  • כיריים חשמליות
  • סכמות אופן הפעולה
  • איתור ותיקון תקלות
  • תיקון תקלות במקררים
  • מייבשים
  • מדיחי כלים
  • תנורי אפיה
  • מכונות כביסה

מלבד זאת, הקורס מספק מידע על האפשרויות השונות לפתיחת עסק עצמאי בתחום תיקון מכשירי חשמל ביתיים ומכין את בוגריו להשתלבות יעילה ומוצלחת בשוק העבודה.

תנאי הקבלה לקורס:

לקורס טכנאי מכשירי חשמל ביתיים במכללת מלט"ש מתקבלים מועמדים בוגרי 10 שנות לימוד לפחות. כל המועמדים צריכים לעבור גם ראיון אישי בו נבחנת מידת ההתאמה שלהם למסלול.

משך הלימודים:

משך הקורס נקבע בהתאם לידע הקודם של התלמידים בתחום החשמל והאלקטרוניקה.

• הקורס מתפרס על פני 8 חודשים לתלמידים חסרי ידע בסיסי בחשמל ואלקטרוניקה
  • הקורס מתפרס על פני -5 חודשים לתלמידים בעלי ידע בסיסי בחשמל ואלקטרוניקה

* הקורס כולל שני מפגשי לימוד בשבוע. המעוניינים בכך מוזמנים להירשם למסלול מרוכז ביום ו´.

מתכונת הקורס:

המפגשים בקורס כוללים הרצאות פרונטאליות, תרגול מעשי בכיתות והגשת עבודות בית. העבודה המעשית בקורס כוללת תרגול במעבדות המכללה.

מרצי הקורס הם בעלי ותק בהדרכה ובעלי ניסיון רב בשוק הפרטי ובמנהלות השירות של חברות מובילות בארץ.

תנאים לקבלת תעודה:

בוגרים שיהיו נוכחים ב-80% מהשיעורים לפחות, שיגישו את כל עבודות הבית והתרגילים הנדרשים ושיעברו את הבחינות בציון של 60 ומעלה יהיו זכאים לקבל תעודת גמר.

למידע נוסף לחצו: מכללת מלט"ש - לימודי טכנולוגיה | קורסים מקצועיים | קורס טכנאי