קורס טבחות במכללת השף

שירות אישי - צור קשר

מכללת השף

אהבת? שתף ב:

קורס טבחות במכללת השף

 

לבשל לך מקצוע

 

מכללת השף מזמינה אתכם לפתוח צוהר לעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי ולרכוש השכלה מקצועית שתכשיר אתכם למגוון עיסוקים בתחום מרתק זה. ההתפתחות המואצת של תחום הקולינריה בארץ ובעולם, בכל הקשור לטכנולוגיות ולטכניקות עבודה מתקדמות, עודדה את הביקוש ההולך וגובר לאנשים מקצועיים ומיומנים בתחום זה. כמענה לכך, מכללת השף מציעה לציבור להצטרף לתכנית לימודים מקצועית ומעודכנת המכשירה את תלמידיה למקצועיות במגוון תפקידים בתחומי הקולינריה.

 

הקורס במכללת השף

 

קורס טבחות מקנה ללומדים בה כלים ומיומנויות בטכניקות ובטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטוריה, והיא מתמקדת במיוחד בפיתוח הניסיון המעשי של התלמידים, תוך שילובם בעבודה מעשית במטבחים המקצועיים של המכללה.

 

בנוסף ללימודים התיאורטיים והמעשיים, לוקחים התלמידים חלק גם בהתנסות תעסוקתית אמיתית במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. הכשרה מקצועית זו נתמכת בסגל מרצים מקצועי מן השורה הראשונה, מרצים בעלי ניסיון פדגוגי וניסיון מעשי עשיר במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. מרבית בוגרי הקורס כבר השתלבו בהצלחה במסעדות, בחברות קייטרינג, בבתי הארחה ובבתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם.

 

עזרי לימוד

 

לרשות התלמידים בקורס טבחות עומדים מיטב העזרים הנדרשים ללימוד ובהם: תיק סטודנט, ספרות מקצועית, ביגוד הכולל מקטורן שף, סינר, מגבת ובנדנה, וכן ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS

 

קהל היעד

 

לימודי טבחות מיועדים לאנשים שכבר עוסקים בתחום הקולינרי, או לכל מי שמעוניין לרכוש השכלה מקצועית ולקבל תעודת הסמכה מקצועית בתחום. הלימודים מתאימים גם לאלו המבקשים לבצע הסבה מקצועית לתחום יצירתי, מאתגר ומבוקש, וכן לחובבים המבקשים להעמיק את כישוריהם בתחום.

 

ממבחר נושאי הלימוד בתכנית

 

  • קינוחים ומנות אחרונות
  • תבלינים ועשבי תיבול
  • מאכלי עמים
  • יין לבישול ולאירוח
  • ירקות וקטניות
  • עיצוב מנות ופרזנטציה
  • בישול ים-תיכוני ובישול בלקני
  • בישול גורמה
  • מבוא לעולם הגסטרונומיה
  • יסודות התמחור ובניית תפריט
  • טכנולוגיות בישול
  • מנות ראשונות ומנות ביניים
  • תברואת מטבחים
  • מנות עיקריות: בקר, עופות ודגים
  • לחמים ולחמניות
  • המטבח הקר – מזנונים וארוחות בוקר
  • ועוד

 

פרטים נוספים

 

הקורס נמשך כשמונה חודשים – אחת לשבוע. במהלך הלימודים מבצעים הסטודנטים התנסות מעשית (סטאז') במטבחים של בתי-מלון, במסעדות ועוד.

 

תנאי הקבלה לקורס זה הם ידיעת השפה העברית ומעבר של ריאיון קבלה לקורס. תינתן עדיפות לבעלי 12 שנות לימוד ומעלה.

 

תעודת הסמכה

 

לבוגרי הקורס תוענק תעודת הסמכה מקצועית מטעם המכללה. זו היא תעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - תעודה מקצועית מוכרת בארץ, ובעולם כולו. קבלת התעודה מותנית בנוכחות של לא פחות מ- 80% משעות הלימוד ובעמידה במבחנים במהלך הקורס.

 

לסיכום

 

קורס טבחות במכללת השף הוא קורס מקצועי המכשיר את משתתפיו להשתלבות במגוון עיסוקים בתחום הקולינרי. הלימודים מעניקים לבוגרים ידע, כלים ומיומנויות מעשיות בתחום, ובזכות תקופת ההתמחות שהקורס מציע ללומדים בו, הוא אף מכין אותם לעשייה יעילה ומוצלחת בתחום.
 

למידע נוסף לחצו: מכללת השף

שירות אישי חינם!

נציגנו עומדים לשירותכם