לימודי טבחות "מאסטר" למתקדמים במכללת השף

שירות אישי - צור קשר

מכללת השף

אהבת? שתף ב:

קורס טבחות "מאסטר" למתקדמים במכללת השף
 
מאסטר שף במכללת השף
 
ארוחה טובה לא מתחילה ונגמרת בטעם בלבד. כולנו יודעים מניסיון, שריחות ומראות משפיעים עלינו, על ההרגשה שלנו, על התיאבון שלנו, וגם - על הטעם של המנה שלפנינו. ולעומת זאת, אם האוכל לא טעים, גם לצורת ההגשה אין כל ערך. מי שיודע לבשל טוב, הוא מי שמצליח בידע ובמיומנות להפיק מכל רכיב - מעדן. לימודי בישול וטבחות מקנים למשתתפים בהם ידע על חומרים מארצות שונות ושיטות בישול והכנת מזון, המגיעות ממסורות מגוונות. קורס טבחות לממתקדמים הוא צעד נוסף לקראת עיסוק בתחום הקולינרי.   
 
על הקורס במכללת השף
 
תכנית הלימודים בקורס טבחות "מאסטר" במכללת השף מקנה למשתתפים בה את ההשכלה הקולינרית המקיפה והחדשנית ביותר בישראל. בנוסף, שיטת הלימוד בקורס מושתתת על מתן יחס אישי, ועל התייחסות פרטנית לכל תלמיד. מטרת קורס זה היא לספק ללומדים את ההשכלה המקצועית ביותר, תוך הישענות על סטנדרטים עדכניים.
 
במהלך הלימודים מושם דגש רב על העצמתו של התלמיד ועל מיצוי מקסימלי של כישוריו בתחום המזון. בוגרי קורס זה, כמו גם בוגרי מסלולי ההכשרה האחרים במכללת השף, מהווים מקור השראה למצוינות, ולא אחת הם אלה הקובעים את הסטנדרטים החדשים בתחום. במהלך הקורס מודגשת ההתנסות המעשית של התלמידים וכן רכישת המיומנויות המעשיות המאפשרות להם השתלב במהירות ובהצלחה בעבודה בתחום.
 
תכנית הלימודים
 
תכנית הלימודים בקורס טבחות "מאסטר" מקיפה נושאי לימוד רבים, הנשענים על בסיס עיוני ומעשי כאחד. הלימוד המקצועי בקורס מתאפשר גם בזכות סגל המרצים של המכללה המונה מרצים מומחים ובעלי שם בתחום. הסגל מונה שפים, קונדיטורים ויועצים קולינריים אשר כולם בעלי ניסיון רב שנים. בין נושאי הלימוד העיקריים הנלמדים בתכנית:
 
  • טכנולוגיות מזון
  • דגים
  • הקמת עסק מזון
  • תזונה
  • פרזנטציה והגשה
  • מתודולוגיות בישול
  • המטבח הקר
  • ענף הקולינריה בארץ ובעולם
  • אפיית לחמים
  • בישול בשרי - בעלי כנף, בקר, טלה וכבש
  • עיצוב מזנונים
  • ועוד
 
קהל היעד
 
קורס טבחות "מאסטר" למתקדמים במכללת השף מיועד למי שמעוניין לפתוח עסק בתחום המזון, או למי שמעוניין להשתלב במקצוע התופס תאוצה בארץ ובעולם. תכנית זו מותאמת לאלו העוסקים בתחום באופן מעשי במשך שלוש שנים לפחות ולאנשים בעלי השכלה מסודרת במקצוע.
 
פרטים נוספים
 
לכל משתתף בקורס יוענק ביגוד מקצועי, ערכת כלי עבודה וספרות מקצועית. בתום הלימודים זוכים בוגרי הקורס בתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה, שתוענק בחסות "התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל" (ICPA) ובחסות "איגוד הקולינריה הבינלאומי" (IACP). הקורס מוצע במתכונת של מסלול בוקר או במתכונת לימודי ערב.
 
לסיכום
 
מכללת השף מציעה מסלול ייחודי מסוגו בתחום הקולינריה, המספק ללומדיו היכרות מעמיקה עם הנושאים ועם התחומים החיוניים לעשייה מוצלחת במקצוע. רמת הלימוד המקצועית והגבוהה של הקורס, הידע והכלים המעשים שבהם הוא מצייד את המשתתפים בו, וכן העובדה שהמכללה זוכה לפניות רבות מצד מוסדות קולינריים בישראל בחיפוש אחר בוגרים מוכשרים – כל זאת מאפשר לאלה להשתלב בתעסוקה בתחום הקולינרי במהירות וביעילות.
 
למידע נוסף לחצו: מכללת השף

שירות אישי חינם!

נציגנו עומדים לשירותכם