קורס אפיית לחם - ללמוד מהבסיס עד למקצוע
רוצה לדעת על ההטבות שניתן לקבל בעקבות הקורונה? רוצה לדעת על אפיית לחמים? אנחנו רוצים לעזור לך! דרכנו תוכל לקבל את כל התשובות לכל השאלות. השוואת מחירים, מלגות, תנאי קבלה, מסלולים וכו'.
לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
המידע באתר הועיל ל92% מהגולשים.
עזרנו גם לך? דרג אותנו:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- דנון בית הספר למקצועות הקולינריה - בבית הספר דנון שבתל אביב מתקיים קורס לחם מקצועי שבו מכירים מגוון שיטת להכנת לחמים מסוגים שונים. הקורס מקיף כ - 30 מפגשים וכולל 390 שעות במתכונת קורס ערב.
- בישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה – בבישולים מציעים "מאסטר קלאס" – כיתת אמן ללימוד "בולאנז'רי אפיית לחמים", המועברת על ידי השף בולאנז'ר הצרפתי פסקאל טפר. משך הקורס הוא חמישה ימים רצופים, והוא נלמד במתכונת של ימים מלאים – החל משעות הבוקר ועד שעות אחר הצהריים. בית הספר נמצא בתל אביב.
- מכללת השף – במכללה זו מציעים קורס אפיית לחמים מקצועי; הקורס נפרש על פני 12 מפגשים הנערכים אחת לשבוע, ובמסגרתו אף מקבלים התלמידים ערכת כלים מקצועית במתנה. למכללה זו כמה וכמה סניפים – בירושלים, בתל אביב, בחיפה, בבאר שבע, ובראשון לציון.
- רימונים – המכללה למלונאות, קולינריה וקריירה – מקיימת קורס "אפיית לחם מקצועי – סוד אפיית הלחם". המסלול נלמד בהיקף של 85 שעות לימוד אקדמיות, והללו נפרשות על פני 17 מפגשים הנערכים אחת לשבוע, בשעות אחר הצהריים והערב.
- בית הספר לבישול דן גורמה – המסלול ללימודי "אפיית לחם למתקדמים" בבית ספר זה, מיועד לקונדיטורים ונלמד בהיקף של שלושה מפגשים. לדן גורמה סניף בחיפה וסניף בתל אביב.
- Estella – כיתת אומן לקונדיטוריה – באסטלה מציעים קורס "MC אופי לחם (Boulanger) מקצועי, בשיתוף Iba – International Baking Academy מגרמניה". הקורס מיועד לכל המעוניין, והוא נלמד בהיקף של 70 שעות לימוד אקדמיות. בית הספר נמצא בגבעת שמואל.
- רוצים ללמוד באזור הצפון? קראו עוד על לימודי בישול בחיפה והגליל
- מחפשים קורסים בקונדיטוריה באזור? קראו על קורס קונדיטוריה בצפון
- רוצים להתמחות בתזונה טבעונית? קראו על קורס בישול טבעוני
- קראו גם על קורס בישול כשר