עושים בישול - בית ספר לבישול

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול?

 

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...

 

הגעת לדף עם מידע על עושים בישול .

המידע באתר הועיל ל93% מהגולשים.

 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:

אהבת? שתף ב:


עושים בישול – המרכז הקולינרי למקצועות הבישול והאפייה

 

"הבית הקולינרי"

 

השף אורן גירון, מייסד המרכז הקולינרי "עושים בישול", מתפקד כבעלים וכמנהל המקצועי של מרכז זה. לאורן גירון ניסיון עשיר בתחום הקולינריה, ובמהלך השנים הוא שימש כמנהל גני אירועים, כמנהל ויועץ לחברות מזון מובילות, וכיועץ לתכניות טלוויזיה ורדיו.

 

המרכז הקולינרי עושים בישול שם לו למטרה להעניק לכל תלמיד במרכז תחושה של "בית קולינרי", ולספק לו ידע מקצועי וניסיון מעשי עשיר. לשם כך, גייס אליו המרכז את מיטב השפים והקונדיטורים בארץ וביניהם: השף-קונדיטור רות אוליבר, השף גלסייה, השף יולי מזרחי, השף יהודית (יוד) זר-אביב ועוד. השפים העובדים במרכז זה מתמחים בשיטות הוראה ייחודיות לענפי הבישול והאפייה והם מקנים לתלמידיהם עולם ידע עשיר בתחום הקולינריה. מדי שנה מקפיד המרכז להזמין לסדנאות האומן שהוא מקיים שפים ידועים מכל העולם, וזאת על מנת להעניק למשתתפי התכניות ידע נוסף, טכניקות עבודה והעשרה מקצועית בתחום, שיאפשרו להם לעמוד בחזית אחת עם הסצינה הקולינרית העכשווית.

 

הלימודים במרכז

 

המרכז "עושים בישול" מקיים קורסים וסדנאות רבים בתחומים מגוונים ושונים, וברמות מקצועיות שונות משתנות. ביניהם:

 

 

הלימודים בתחום הקונדיטוריה כוללים קורסים ברמת מתחילים וקורסים ברמת מתקדמים. כך למשל, הקורס "סודות האפייה" מיועד לחובבי האפייה המבקשים לגלות את הסודות הטמונים בתחום, וקורס קונדיטוריה מקצועי מיועד להכשיר את משתתפיו לעשייה מקצועית בתחום.

 

הלימודים בתחום הבישול אף הם נחלקים לשתי רמות: קורס "יסודות הבישול המקצועי" מיועד למשתתפים המבקשים ללמוד את עקרונות הבישול הבסיסיים, לאלו המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בתחום הבישול ולחובבי הבישול המבקשים לרכוש ידע נוסף בתחום. זהו קורס מעשי בעיקרו, והוא מקיף כ-175 שעות לימוד אקדמיות. הקורס "בישול מקצועי", לעומת זאת, שם לו למטרה להכשיר אנשים בעלי מיומנות גבוהה ויכולות מקצועיות בבישול. הקורס המתקדם מאפשר למעוניינים להשתלב בענף המסעדנות בארץ או בעולם והוא מורכב מלא פחות מכ-450 שעות לימוד אקדמיות.

 

סדנאות הבישול והאפייה במרכז מיועדות לקהל החובבני המבקש לשדרג את יכולותיו, את ידיעותיו ואת טכניקות העבודה שלו, מתוך התמקדות בהתנסות מעשית של התלמידים, בהבנת התהליכים בבישול ובאפייה, בפרזנטציה ובהגשה נכונה. סדנאות אלה נלמדות בהיקף של כ-5 שעות והן כוללות הסברים והתנסות מלאה בהכנת מתכונים.

 

לסיכום

 

המרכז הקולינרי עושים בישול מספק מענה ייחודי ומקצועי לדרישות השוק בתחום הקולינריה. לאור התפתחות ענף המסעדנות בישראל, ולאור ההתעניינות הרבה בציבור והדרישה לרכוש ידע מקצועי בתחום, נוצר צורך להקנות לקהל החובב והמקצועי ידע איכותי וממוקד בתחומי הבישול והאפייה. עושים בישול נענה לאתגר זה והוא מציע כיום מגוון רחב של מסלולי לימוד המתאימים בדיוק לצרכיהם ולדרישותיהם של המתעניינים בתחום; כך למשל הוא מקיים קורסים מקצועיים ברמות לימוד משתנות, כמו גם סדנאות לימוד ומפגשים קבוצתיים. הלימודים במרכז עומדים בסטנדרט גבוה והם מונחים על ידי מיטב המומחים בתחומי האפייה והבישול, ובוגריהם מצליחים להשתלב בהצלחה בענף הקולינריה – בארץ ובעולם כולו.

 



** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.

מעל 28,198 סטודנטים
המליצו והצביעו על מוסדות לימוד

חפשו חוות דעת על המסלול
ומוסד הלימודים שמעניין אתכם
למשל: אוניברסיטת חיפה, הבינתחומי ...
למשל: מנהל עסקים, משפטים...

חוות דעת של סטודנטים על מוסדות לימוד

  • 4.1

    הטכניון - מכון טכנולוגי לישראל 539 חוות דעת

  • 4.0

    אוניברסיטת תל אביב 955 חוות דעת

  • 4.1

    מכון טכנולוגי חולון 584 חוות דעת

עדכונים אחרונים באתר

חדשות ועדכונים

עכשיו בפורום

מלגות חדשות

ימים פתוחים