ללמוד במכללת השף

שירות אישי - צור קשר

מכללת השף

אהבת? שתף ב:

מכללת השף

 

אוכל.. קדימה אוכל

 

לימודי בישול במכללת השף נערכים באווירה מלונאית והם שמים דגש על תכניות לימוד מקיפות ומקצועיות המותאמות לסטנדרטים הנהוגים בארץ ובעולם כולו בתחום הקולינריה. בהתאם לכך, על המכללה נמנים מרצים מומחים בעלי שם, וכמובן – כיתות לימוד משוכללות המאובזרות במיטב הציוד. עם סיום הלימודים במסלולים השונים מוענקת לבוגרים תעודת הסמכה מקצועית הפותחת בפניהם אפשרויות תעסוקה רבות.

 

תכניות הלימודים והמרצים במכללה

 

צוות המרצים במכללת השף כולל בעלי מקצוע מומחים בתחומם ובהם שפים, קונדיטורים ומעצבים מובילים. כולם בעלי ניסיון עשיר בתחום ההדרכה ובעלי ניסיון פדגוגי ויישומי רב. תכניות הלימוד במסלולי ההכשרה השונים הן חדשניות ומקצועיות ומותאמות במיוחד להתפתחות ההולכת וגוברת בעולם הקולינריה והעיצוב.

 

מסלולי הלימוד

 

כאמור, מכללת השף מציעה מענה כולל ומושלם בתחום הקולינריה, ולשם כך היא גיבשה מספר מסלולי הכשרה המיועדים לתלמידים ברמות מקצועיות שונות. כך לדוגמה היא מציעה לציבור קורסי הכשרה מקצועיים ומקיפים המכינים אותם לעיסוק ממשי בתחומים השונים; הקורסים בקבוצה זו הם קורס קונדיטוריה, קורס טבחות, קורס טבחות מאסטר למתקדמים וקורס ניהול אירועים. מאידך, המכללה בהחלט נותנת מענה גם לציבור החובב, ובכלל זה היא מציעה מספר קורסים וסדנאות שונות כקורס בישול ואפייה לחובבים, קורס עיצוב ופיסול בבצק סוכר, קורס שוקולטייר מקצועי, קורס אפיית לחמים מקצועי, קורס בשרים וסדנאות חברים.

 

קהל היעד

 

הקורסים במכללת השף מיועדים לאלו המעוניינים לבצע הסבה מקצועית לאחד מתחומי הקולינריה או הניהול וכן לחובבים, לבעלי מקצוע ולכל מי שמעוניין לרכוש ידע מקצועי ולעסוק בתחומים אלו. במכללה לומדים כיום כ-2500 סטודנטים, אשר לרשותם עומדים מתקני הוראה ייחודיים ומערך לימודי תומך הכולל מטבחים חדישים עם משטחי עבודה נוחים, כיתות לימוד מתקדמות, ערכות לימודים מקצועיות ובהן: ערכות ספרים, ביגוד, ערכת כלים וחומרי גלם.

 

תעודת הסמכה מקצועית ובינלאומית

 

בוגרי הקורסים הממלאים בהצלחה את כל התחייבותם יהיו זכאים לקבל תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית, מטעם האיגוד הבינלאומי לשפים ולקונדיטורים IACP ובחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל ICPA.

 

התמחות מקצועית

 

מכללת השף נמצאת בקשר מתמיד ורציף עם רשתות מובילות של אולמות אירועים, של בתי מלון, של מסעדות, של חברות קייטרינג ושל קונדיטוריות. קשרים אלה מסייעים לסטודנטים להשתלב בקלות באחד ממוסדות אלה בתקופת ההתמחות המעשית, וכן להשתלב בהמשך בתעשיית המלונאות והמסעדנות בארץ ובעולם כולו.

 

לסיכום

 

תחום הקולינריה הוא ללא ספק אחד התחומים המדוברים והמעניינים ביותר כיום. כראייה לכך, כל תכניות הטלוויזיה, אתרי האינטרנט וספרי הבישול והאפייה, המציעים לציבור הדרכות מקצועיות בתחומים אלה. מכללת השף זיהתה את הצורך ואת הצמא לרכישת ידע מסודר ומקצועי בתחומי הקולינריה, וכמענה לכך היא ייסדה מספר מסלולים מקצועיים וקורסי העשרה ללימוד התחום. המכללה אינה מתפשרת על רמת הלימוד שהיא מספקת לתלמידיה, וכדי לעמוד בדרישה זו היא מציעה ללומדים תשתית לימודים תומכת וכוללת ובה מרצים מומחים מהשורה הראשונה, עזרי לימוד משוכללים, מתקני לימוד מתקדמים וכיוצא בזה. הלימודים במכללה מאפשרים ללומדים להתקדם לקראת עשייה מעשית בתחום, או לרכוש ידע נוסף לעשייה ביתית ומגוונת.

 

שירות אישי חינם!

נציגנו עומדים לשירותכם