לימודי ניהול מטבח
רוצה לדעת על ניהול מטבח? אנחנו רוצים לעזור לך!
דרכנו תוכל לקבל את כל התשובות לכל השאלות, לרבות איפה אפשר ללמוד, תנאי קבלה למסלולים השונים, מלגות, מה העלויות ועוד.
לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
עזרנו גם לך? דרג אותנו:
לימודי ניהול מטבח, איך מתחילים?
כאשר אתם מקבלים במסעדה, בחדר האוכל של החברה, או דרך שירותי קייטרינג את מגש ארוחת הצהרים שלכם, האם אתם חושבים על אופן הכנת האוכל והדרך שעשה עד שהגיע אליכם?! האם מצאתם את עצמכם בוחנים בקפדנות כל פעולה שנעשית על ידי אמא שלכם במטבח, בזמן הכנת ארוחה?! אם חשבתם על כך, אז כנראה שלימודי ניהול מטבח מאוד מתאים לכם. וגם אם לא חשבתם דווקא על זה, אוכל מדבר לכולנו, כולנו אוהבים לאכול ורובנו אוהבים גם להכינו. לחשוב על מנה מיוחדת, על סלט מרענן ביום קיץ חם, או קדרה מהבילה ביום חורף קר.
המטבח המודרני עבר תהפוכות במרוצת השנים וכיום הוא דינאמי, יצירתי, עדכני, כמעט הייטקי בדרך התנהלותו. המקצוענות פשטה בכל מטבח המכבד את עצמו וגם אצלנו עובדים לפי סטנדרטים מקצועיים-בינלאומיים. כמו שכל טבח הפך לשף, גם מקצוע ניהול המטבח השתדרג והוא דורש יכולת מבצעית, הכוללת ראייה מרחבית, ניהול מספר רב של עובדים, שמירה על סטריליזציה והיגיינה, עמידה בלוחות זמנים, השגחה על מכשור (תנורים, כלי מטבח, גז, מקררים...) והקפדה על פרטים. תכונה נוספת אותה צריך מנהל המטבח היא הכרת השוק בו הוא עובד, היכולת לזהות טרנדים, טכניקות, חידושים בתחום ולנצל אותם לטובתו.
- עולם הקולינריה מעניין אתכם? קראו על לימודי בישול
מה לומדים?
לימודים אלה מאגדים נושאים, כגון: הכרת המטבח, כיצד לתכנן מטבח, מה הם מרכיביו, ציוד וכלים, תכנון עבודת המטבח, בניית תפריט, ניהול פיננסי, חוקי התברואה, ניהול עסקי, תכנון כח אדם נדרש, שיטות בישול, חידוש מנות ותפריטים, בניית לוח זמנים, לימוד חוזים עסקיים, דיני עבודה, שיטות שימור מזון ובקרת איכות.
- מחפשים קורסים באזור הצפון? לימודי בישול בחיפה והצפון
- רוצים מסלול בכשרות מלאה? קראו על קורס בישול כשר
משך זמן הקורס?
בין 10 ל- 30 מפגשים.
איפה לומדים?
* להלן חלק מבתי הספר לניהול מטבח.
- קורסים טכניים ולוגיסטיים, ניהול המטבח המוסדי – תנאי קבלה – קבלני מזון, מנהלי מטבחים, מנהלי חברות קייטרינג, כל העוסק בשירותי הסעדה. בסיום הקורס תוענק תעודה. מי שיסיים את הקורס יזכה לגמול השתלמות.
- מישלב טכני ולוגיסטי – תנאי קבלה – קבלני מזון, מנהלי מטבחים, מנהלי חברות קייטרינג, כל העוסק בשירותי הסעדה. 18 מפגשים, מסלול בוקר. 30 מפגשים, מסלול ערב. בסיום הקורס תעונק תעודת ניהול מטבח מוסדי בכיר.
יש כמה מוסדות לימוד והכשרה המציעים לימודי ניהול מטבח מוסדי, ביניהם מכללת מישלב ו"קורסים טכניים ולוגיסטים".
הלימודים משתנים בין מוסד לימודים אחד לשני ומספר המפגשים נע בין 10-30 כתלות במוסד הלימודים בו בוחרים ללמוד.
הלימודים פונים בעיקר לקבלני מזון, מנהלי מטבחים, מנהלי חברות קייטרינג, וכל העוסק בשירותי הסעדה המעוניין להתקדם בתחום.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים השונים ומוסדות הלימוד המציעים אותם.
כדי לקבל הצעת מחיר ומידע על מועד פתיחת הקורס הקרוב יש לפנות ישירות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד.
בברכה,
נעה
לימודי ניהול מטבח