בית הספר הגבוה לקולינאריה - בישולים

רוצה לדעת על ההקלות בעקבות משבר הקורונה? רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול?

 

 

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...

 

 

הגעת לדף עם מידע על בית הספר בישולים.

המידע באתר הועיל ל92% מהגולשים.

 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


בישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה
 
אתם בשלים למקצוע
 
המוסדות ללימודי קולינאריה בארץ אינם רבים כבמדינות אחרות, אך אלו הקיימים בה כיום הם מקצועיים ומכשירים בוגרים ברמת מומחיות גבוהה בתחומים המפנקים השונים של הבישול. חלק מן המוסדות מתמקדים בבישול עכשווי, אחרים בבישול קלסי, חלקם מכשירים בוגרים לקורסים ממשלתיים, ואחרים מתמחים בבישול ייחודי לתרבויות ועמים. בית ספר אחד בעל מוניטין ידועים, המשלב בין תיאוריה ומעשה, ובין קלאסי לעכשווי – הוא בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים".
 
על בית הספר
 
בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה נמצא בתל אביב, והוא קיים מזה 13 שנים. בין המרצים שנמנו לאורך השנים על צוות ההדרכה שלו, נכללים שמות כאהרוני, חיים כהן, יונתן רושפלד, הנס ברטלה ועוד רבים ומוכרים – מומחים ומובילים בתחומי הבישול והאפייה השונים. הלימודים בבית הספר מסתייעים בכל הציוד העדכני והמשוכלל ובחומרי הגלם המשובחים. הלימודים נערכים בכיתות לימוד קטנות, ודבר זה מאפשר שימת לב לכל תלמיד בהתפתחותו.
 
על מסלולי הלימוד
 
הדגש במסלולי הלימודים כולם הוא על למידה מעשית בשיטת "hands on" – התנסות בכל שלבי הבישול, לכל אורך הדרך. בתום הלימודים במסלולים השונים מבצעים בוגרי המכללה סטאז' במגוון בתי האוכל והאפייה ברחבי הארץ. מסלולי הלימוד שמציעים בבית הספר כוללים את המסלול ללימודי בישול מקצועי – Professional Chef, ואת המסלול ללימודי קונדיטוריה מקצועי רב תחומי – Pastry Chef.
 
כדאי לדעת, כי מסלולי הלימודים מוצעים במתכונת דו שבועית, המשלבת בין לימודי בוקר ולימודי ערב, וכי בית הספר אף מציע מגוון התמחויות בקורסים ייעודיים – כקורס בישול תאילנדי, קורס בישול בריא, קורס אפיית לחמים ועוד. המכללה מאפשרת לתלמידי המסלולים המקיפים להצטרף לקורס ייעודי נוסף, ללא תשלום.
 
לימודי המשך
 
בית הספר הגבוה לקולינריה מציע גם מגוון קורסים ללימודי המשך בתחומים השונים, המיועדים ברובם לבוגרי המסלולים המלאים, ולאנשי מקצוע בעלי ניסיון בתחומי האפייה והבישול. עם זאת, חלק מן הקורסים פתוחים גם לקהל הרחב. קורסים אלה נלמדים בדרך כלל במתכונת של סדנאות מרוכזות התחומות בכמה ימי לימוד אינטנסיביים. בין הקורסים השונים המוצעים במסלול ללימודי המשך, נכללים גם קורסים כגון:
 
  • קורס קינוחי מסעדה
  • קורס מקרון
  • קורס בצקים ומאפי בוקר
  • קורס ממתקים
  • קורס בולאנז'רי אפיית לחמים
  • קורס אלמנטים דקורטיביים לקונדיטור
  • קורס עוגות ראווה
 
הדובדבן שבקצפת
 
בבית הספר משתפים פעולה עם גורמים מקצועיים בכל העולם, וביניהם גם בתי ספר לבישול, וכן שפים ידועים וקונדיטורים מומחים – המעבירים סדנאות אמן. לדוגמה, כעת מציע בית הספר מספר קורסים בהנחייתו של כריסטוף מישלאק, שף פטיסייר מעולה הנודע בחדשנותו ובחשיבתו המקורית, וקורסים בשיתוף עם בית הספר הצרפתי לקולינריה – Ecole Lentoire. 
 


** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.

חוות דעת של סטודנטים על בית הספר בישולים

התקבלו 2 דירוגיםבציון ממוצע: 3.5 מתוך 5

בית הספר בישולים
12/06/2017

מה אתה אוהב/לא אוהב במוסד הלימודים?

אני אוהבת את ההווי של הסטודנטים ואת העזרה ההדדית. כמו כן הספיטבול-אתר הסטודנטים שלנו מאוד פעיל וזה  קרא עוד...

על הקמפוס

רמת הלימודים גבוהה ומאתגרת, אני מאוכזבת מהמבחנים כי התחושה שלי היא שהם באים להכשיל ולא לבחון ידע.

בית הספר בישולים
01/10/2014

מה אתה אוהב/לא אוהב במוסד הלימודים?

הנסיעות הרחוקות עומסי תנועה לפעמים שכר לימוד יקר מאוד ועינו ממומן משום גורם ממשלתי

על הקמפוס

אחלה מכללה שאפשר לצאת משם עם חומר וידע רחב בתחום הבישול


לכל חוות הדעת
ssssssssss

מעל 28,927 סטודנטים
המליצו והצביעו על מוסדות לימוד

חפשו חוות דעת על המסלול
ומוסד הלימודים שמעניין אתכם
למשל: אוניברסיטת חיפה, הבינתחומי ...
למשל: מנהל עסקים, משפטים...

חוות דעת של סטודנטים על מוסדות לימוד

  • 4.1

    האקדמיה בבצלאל984 חוות דעת

  • 4.1

    מכון טכנולוגי חולון588 חוות דעת

  • 4.0

    אוניברסיטת חיפה1,566 חוות דעת

Whatsapp Whatsapp