אסטלה - כיתת אומן לקונדיטוריה

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול?

 

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...

 

הגעת לדף עם מידע על אסטלה לימודי קונדיטוריה.

המידע באתר הועיל ל93% מהגולשים.

 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:

אהבת? שתף ב:


אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה 
 
להפוך תחביב למקצוע
 
המשפחה והחברים רואים בכם ספר מתכונים מהלך? הסובבים אתכם לא מפסיקים לשאול מה הסוד שלכם? אין סיבה שתסתפקו בחיוך מצטנע ומרוצה. אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה, תהפוך את התחביב שלכם למקצוע ותעניק לכם הכשרה מקיפה בתחום הקונדיטוריה, האפייה והשוקולד. לאסטלה ניסיון עשיר בניהול קונדיטוריות מובילות בארץ כמו ארקפה ולחם ארז, ובית הספר מציע לימודים ברמה גבוהה ובלתי מתפשרת, שלאחר מכן גם תסייע למי מהבוגרים שיחפוץ בכך, להתקבל למקומות עבודה יוקרתיים. 
 
על הלימודים
 
בית הספר חרט על דגלו להעביר תכנים איכותיים המעמיקים בלימוד הכנת קינוחים וטכניקות אפייה מודרניות וקלאסיות. הלימודים נערכים בקבוצות קטנות הכוללות בין 8 ל – 12 תלמידים, ומאפשרות למידה מתוך הבנה ולא באופן טכני, זאת גם לתלמידים שאינם בעלי ידע קודם. אופיים האינטימי של הלימודים מספק זמן תרגול רב לכל תלמיד. חומרי הגלם הם ללא דופי – ממיטב החומרים שלשוק יש להציע, כולל כאלה שזו אינה עונת השנה שלהם. 
 
מסלולים
 
כיתת האומן של אסטלה מציעה מגוון קורסים עבור תלמידיה. להלן כמה מהם:
 
  • SPC קורס קונדיטוריה: במסגרת הקורס יזכו התלמידים ללמוד היישר מקונדיטורים מהשורה הראשונה בעולם. הלימודים בקורס כוללים חוויה יוצאת דופן – שבוע לימודים בצרפת. בתום הקורס תוענק לבוגרים תעודה מטעם שלושת בתי הספר המוזכרים בכותרת הקורס.

 

  • APC1 - קונדיטוריה וטכנולוגית אפייה: מעניק ידע בתחומי הקונדיטוריה המודרנית והקלאסית. מושם דגש על שיטות ייצור וייעול, ועל תהליכים וטכנולוגיה. סיום הקורס מאפשר שילוב בתחום הקונדיטוריה הביתית או התעשייתית, והבוגרים המעוניינים בכך יוכלו לקבל הפניה לסטאז' במסעדות ובקונדיטוריות מובילות. 

 

  • APC2 - קורס מתקדם בקונדיטוריה: מיועד לבוגרי קורס קונדיטוריה ולבעלי ניסיון מקצועי. שם דגש על היכרות עם העדכונים האחרונים והאופנות בקונדיטוריות יוקרה באירופה. 

 

  • קורס שוקולטיירים מקצועי: קורס להכנת שוקולד איכותי בהיקף בינוני או קטן. כולל מפגש עם טובי השוקולטיירים בעולם. מסיימי הקורס יוכלו להתמקצע ולהפוך לשוקולטיירים.

 

  • MC קורס אופי לחם מקצועי: מיועד לכל חובבי אפיית הלחם באשר הם. התכנים יכללו הכנת לחמים בהיקף קטן עד בינוני, ובעזרת הכלים שירכשו התלמידים יוכלו לאחר אימון, להתמקצע בתחום. 

 

  • קורס יזמות עסקית: הקורס מקנה ידע פרקטי וכלים להקמת עסק בתחום הקונדיטוריה וניהולו, כמו גם מלמד חשיבה אסטרטגית שתתרום לסיכויי הצלחת העסק. מיועד לכל בוגר לימודי בישול או קונדיטוריה, וגם לבעלי עסקים אחרים כמו מסעדות, מאפיות בתי קפה וכו'.

 

  • TPC קורס טכנולוגית אפייה: קורס עיוני, מתמקד בשיפור תהליכי ייצור ואפייה קיימים על ידי ייעול מתכונים ותיקונם.
 
תנאי קבלה
 
דרישות הקבלה לקורסים השונים משתנות. עבור קורסי הבסיס לא קיימות דרישות קדם, ואילו עבור אחרים נדרשים קורסים מקדימים, או ניסיון של חמש שנים ומעלה.
 
אפשרויות תעסוקה
 
סיום רוב הקורסים יעניק לבוגריהם תעודת גמר, שעשויה ללוות אותם גם בהמשך בשוק התעסוקה. בית הספר מסייע לבוגריו בתהליך מציאת העבודה, וכן פותח בפניהם אפשרות ללמוד את הסטאז' בחו"ל. בוגרי בית הספר נהנים מביקוש רב מצד קונדיטוריות ברחבי הארץ. 
 
פרטים נוספים
 
אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה נמצאת בקשרי גומלין עם בתי ספר מובילים ברחבי העולם בתחומי הקונדיטוריה, השוקולד והלחם, מה שמאפשר חילופי תלמידים ומורים בין בתי הספר.
 
סיכום
 
אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה מציעה לכם שלל קורסים איכותיים שישביעו את רעבונכם ללימודים בתחום הקונדיטוריה, האפייה והשוקולד. הלימודים באסטלה, מעבר להנאה שבהם, הם גם פרקטיים, ומאפשרים השתלבות במסגרות תעסוקה רבות ומבוקשות. הרשו לעצמכם ללכת עם הלב ועם הכישרון, את הדיאטה תתחילו אחר כך.


** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.

מעל 28,198 סטודנטים
המליצו והצביעו על מוסדות לימוד

חפשו חוות דעת על המסלול
ומוסד הלימודים שמעניין אתכם
למשל: אוניברסיטת חיפה, הבינתחומי ...
למשל: מנהל עסקים, משפטים...

חוות דעת של סטודנטים על מוסדות לימוד

  • 4.1

    הקריה האקדמית אונו 955 חוות דעת

  • 3.9

    המכללה האקדמית אחוה 438 חוות דעת

  • 4.0

    אוניברסיטת תל אביב 955 חוות דעת

עדכונים אחרונים באתר

חדשות ועדכונים

עכשיו בפורום

לכל הפורומים

מלגות חדשות

ימים פתוחים