מסלול מבוא לתקשורת חזותית במכללת מנטור

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי עיצוב? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
 

הגעת לדף עם מידע על מנטור - מסלול תקשורת חזותית.

המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


מסלול מבוא לתקשורת חזותית - מכללת מנטור Mentor


להתחיל בדרך מעוצבת


לתחום התקשורת החזותית יש השפעה ישירה על חיי היום יום שלנו. מעיצוב של האתרים והאפליקציות שאנו משתמשים בהם, דרך מודעות הפרסומת בכבישים וברחובות ועד לעימוד ועיצב של טקסטים בהם אנו נתקלים, למעצבים יש כוח ליצור חוויה משמעותית. ארגז הכלים של המעצבים הוא נרחב וכולל מגוון של מיומנויות וכן כלים טכנולוגיים ותוכנות שונות, אותן יש להכיר כדי לצלול אל עולם העיצוב באופן מקצועי.


במכללת מנטור מתקיים מסלול מבוא לתקשורת חזותית, אשר מעניק לתלמידיו כלים ראשוניים בתחום העיצוב הגרפי והתקשורת החזותית. תכנית זו מתאימה למי שמחפשים לבצע את הצעדים הראשונים בדרך לקריירה בתחום העיצוב והוא חושף לתוכנות ויישומים חיוניים לתחילת הדרך. לאחר תום התכנית ניתן להמשיך למסלולים מתקדמים יותר וגם לבחון את המשך הדרך המקצועית, בעזרת תיק עבודות וידע עיצובי.


תכנית הלימודים


במהלך המסלול התלמידים מתוודעים לשתי תוכנות גרפיקה ממוחשבת, פוטושופ ואילוסטרייטור. תחילה הם מכירים את ממשק התוכנות ולומדים על היישומים הבסיסיים שמוצעים בהן. לאחר מכן, הם עוסקים בטכניקות מתקדמות יותר לעבודה עם התוכנות, כגון הוספה ועריכה של אפקטים מיוחדים, עיבוד תמונה ממוחשב, עריכה של צבעים והוספה של מלל לפרויקט. לבסוף הם לומדים כיצד לשלב עבודה בין כמה תוכנות וכן איך לייצא ולסיים פרויקטים.


מתכונת הלימוד


אורכו של המסלול כארבעה חודשים. הוא כולל 132 שעות לתרגול ולימוד (שהן 176 שעות אקדמיות) ומחולק ל - 24 מפגשים ו - 42 שעות לתגבור ותרגול בליווי של מדריכים. המשתתפים במסלול לומדים עקרונות תיאורטיים בשימוש בתוכנות וגם מתנסים בפועל ביישומם.


נושאי הלימוד

 

  • עיבוד תמונה דיגיטלי
  • אפשרויות לסידור מלל
  • שימוש מושכל בפילטרים
  • סוגי נקודות ומבנה מסלול
  • שימוש בכלי העט והעיפרון
  • ממשק תוכנת אילוסטרייטור     
  • ריטוש תמונות
  • תיקון איזון לבן
  • שכבות מיוחדות
  • אפקטים מיוחדים
  • ייבוא ושילוב תמונות     
  • ועוד


סגל הוראה


בין המרצים בתכנית זו: מעצב ומאייר שמומחה לתוכנת פוטושופ ועוסק גם בניהול מערכת מחשוב של משרד פרסום; מאיירת באמצעות אילוסטרייטור בעלת סטודיו פרטי; מומחה בעיצוב לאינטרנט ובעיצוב גרפי לדפוס, שעוסק גם בבניית אתרים, בקידום אתרים ובצילום סטודיו; מומחה הדמיית תלת ממד ומושן גרפיקס שעוסק בבניית אתרי תדמית; ועוד.


על מוסד הלימוד


במכללת מנטור אפשר ללמוד במבחר קורסים בתחומי העיצוב. בין הקורסים במכללה אפשר למנות קורס עיצוב אתרים ב - MUSE, קורס עיצוב מפרינט לדיגיטל, קורס עריכת וידאו, קורס תוכנת לייטרום, קורס אפיון חוויית המשתמש UI, קורס AutoCAD וכן קורסי צילום ברמת מתחילים ומתקדמים. מוסד הלימוד מציע תרגולים והדרכות לתלמידיו במטרה להכין אותם לקראת ההשתלבות בשוק העבודה ולספק להם כלים פרקטיים בתחום העיצוב.


תנאי קבלה


מסלול זה מתאים למי שעושים את צעדיהם הראשונים בתחום הגרפיקה הממוחשבת והעיצוב הגרפי. יכולים להתקבל מועמדים שהם בעלי שליטה ברמה בסיסית בשפה האנגלית וידע בסיסי בהפעלה של יישומי מחשב.


תעודה


למשתתפים המסיימים בהצלחה את המסלול מוענקת תעודת גמר מטעם מכללת מנטור.



** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.


למידע נוסף לחצו: מכללת מנטור | mentor - לימודי תעודה

כלים שיעזרו לך לבחור