לימודי שף מקצועי בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
 

הגעת לדף עם מידע על קורס בישול מקצועי - בישולים.

המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


קורס שף מקצועי Professional Chef בבישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה
 
שילוב בין קלסי לעכשווי
 
לימודי בישול הם לימודים המשלבים ישן וחדש, חושים אמנותיים, תרבות ומלאכת יד. ייחודו של קורס שף מקצועי בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה הוא השימוש בשיטת הוראה "Hands On" – שבה עיקר הלימוד הוא מעשי והוא נעשה "דרך הידיים". כך, במהלך השיעורים כל תלמיד עובד בעמדת עבודה עצמאית משלו, בכיתות לימוד הכוללות מעט תלמידים. באופן זה, המורים רואים את כל התלמידים, עוקבים אחרי מעשיהם, ומסוגלים להעניק תשומת לב והדרכה אישית בזמן אמת לכל אחד מהם.
 
נושאי הלימוד בקורס
 
הקורס בבישולים מקיף נושאים רבים ונלמד בדגש של שילוב יסודות קלסיים עם שיטות עבודה עדכניות. במהלך הקורס הסטודנטים מתנסים בבישול מסוגים שונים, בעבודה עם חומרי גלם מגוונים ובהכנת מאכלים תרבותיים. בנוסף, הקורס מקנה ידע בנושאי הלוואי המיועדים לעיסוק במסעדנות, כבניית תפריט, תמחור, ניהול מוצרי מזון ומשקאות ועוד. הנה לפניכם דגימות מן הקורס שישאירו לכם טעם של עוד:
 
  • מנות אחרונות
  • בצקים
  • בישול מולקולרי
  • פירות ים
  • שיטות ומיומנויות חיתוך
  • הכנת דגים
  • טכניקות לשימוש בבשרים
  • הכנת עופות
  • איברים פנימיים והכנתם בשיטות שונות
  • מטבחי עמים
  • בולאנז'רי – אפיית לחמים בשיטות שונות
  • צירים ורטבים
  • שרקוטרי – הכנת נקניקים ובשרים מעושנים
  • ועוד
 
קהל היעד
 
קורס שף מקצועי בבית הספר בישולים מיועד הן לחסרי ניסיון והן לבעלי ניסיון בתחום המבקשים להתמקצע ולשכלל את ידיעותיהם ואת טכניקות העבודה שברשותם. הקורס מכשיר בוגרים שמייעדים עצמם להשתלבות בעבודה בפועל במסעדות מסוגים שונים, ובדגש על מסעדות גורמה, או בוגרים המבקשים להתפתח כיזמים בתחום המסעדנות בתום מסלול הלימודים.
 
מתכונת הלימודים
 
קורס זה בבית הספר בישולים נלמד במתכונת מקיפה של 46 מפגשים, הכוללים בסך הכול 527 שעות לימוד. הלימודים נערכים במתכונת של פעמיים בשבוע – חמש שעות לימוד בכל פעם, בשלושה מסלולים לבחירת התלמידים: מסלול לימודי יום – פעמיים בשבוע בשעות הבוקר, מסלול לימודי ערב – פעמיים בשבוע בשעות אחר הצהריים והערב, או מסלול משולב – פעם אחת בשבוע בבוקר, ופעם אחת בערב.
 
 
פרטים נוספים
 
מלבד הידע הרב הנלמד בקורס שף מקצועי בבישולים, בית הספר מעניק לתלמידים אפשרות להשתתף בקורס לבחירתם – מבין מגוון רחב של קורסים – בהיקף של חמישה מפגשים, וללא תוספת תשלום. יתר על כן, בישולים אף מעניק לתלמידי מגמה זו אפשרות להשתתף גם בקורס "מבחנות ומטרפות" – שעניינו טכנולוגיות מזון ואפייה. מדובר בקורס המקיף 11 מפגשים, וגם ההשתתפות בו ניתנת במתנה על ידי בית הספר. בתום הלימודים בקורס זוכים הבוגרים בתעודת גמר מטעם "בישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה" – תעודה מוכרת ומוערכת בארץ ובעולם.
 


** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.


למידע נוסף לחצו: בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה

כלים שיעזרו לך לבחור