לימודי קונדיטוריה בבישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה
רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?
לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
הגעת לדף עם מידע על לימודי קונדיטור - בישולים.
המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
עזרנו גם לך? דרג אותנו:
קורס קונדיטוריה מקצועי רב תחומי Pastry Chef בבישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה
משהו מריח טוב
בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה הכינו לכם קורס קונדיטוריה מקצועי ביותר, שבו נלמדים כישורי האופים, כפי שהם נלמדים בבתי הספר הטובים בעולם להכשרת קונדיטורים מקצועיים. במסלול זה לומדים את כל היסודות הקלאסיים של האפייה והקונדיטוריה – הפטיסרי הצרפתי, תוך שילוב של טכניקות עכשוויות ומגמות עדכניות הקיימות כיום בתחום האפייה המערבית.
שיטת הלימוד
הכשרת התלמידים במסלול לימודים זה מתבצעת בשיטת "Hands On", שבה כל תלמיד מתנסה בעצמו בכל שלבי ההכנה של בצקים, עוגות, ריבות, לחמים ועוד. הלימוד נערך בכיתות קטנות ובליווי אישי צמוד של המרצים. בסיום הקורס יוכלו הבוגרים לעסוק במקצוע הקונדיטוריה בין אם באמצעות השתלבות בבתי העסק בתחום, ובין אם באמצעות הקמה של עסק עצמאי משלהם.
נושאי הלימוד בקורס
מבין הנושאים הנלמדים בהרחבה בקורס זה:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ערך מוסף
כדאי לדעת כי במסגרת ההנהגה המקצוענית של בית הספר, השואפת למצוינות, בישולים משתף פעולה עם חברת Cacao Barry – חברת שוקולד צרפתית מובחרת – ובמסגרת שותפות זו זוכים התלמידים להיכרות עם עולמות הידע והסודות הטמונים בהכנת הקינוחים דרך השתתפות בסדנאות המועברות על ידי שפים.
היקף הלימודים ומתכונתם
קורס קונדיטוריה מקצועי רב תחומי Pastry Chef בבישולים מקיף 527 שעות לימוד, הנפרשות על פני 46 מפגשים. מתכונת הלימודים היא אינטנסיבית, והשיעורים נערכים פעמיים בכל שבוע – חמש שעות בכל פעם. בבישולים מציעים שלוש אפשרויות להשתתפות בקורס זה: מתכונת לימודי ערב – פעמיים בשבוע החל משעות אחר הצהריים, מתכונת משולבת – פעם אחת בשבוע בשעות אחר הצהריים ופעם נוספת בבוקר, או מתכונת של פעמיים בשבוע החל משעות הבוקר.
פרטים נוספים
זאת ועוד, בית הספר מעניק למשתתפים בקורס זה זכאות ללימודים, ללא תוספת תשלום, בקורס בהיקף של 5 מפגשים, לבחירתם, ובקורס "מבחנות ומטרפות", העוסק במבוא לטכנולוגיות מזון ואפייה ונלמד בהיקף של 11 מפגשים . בתום הלימודים במסלול קונדיטוריה מקצועי רב תחומי, יזכו בוגריו לתעודת הסמכה מקצועית, המוכרת בארץ ובעולם, מטעם בישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה.
- מחפשים הכשרות באזורים נוספים? קראו על קורס קונדיטוריה בצפון
** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.
למידע נוסף לחצו: בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה