לימודים בישראל
 
פרסמו אצלנו
 
תואר ראשון
תואר שני
לימודי תעודה
פסיכומטרי
הכנה לבגרות
הנדסאי
מלגות
בחירת לימודים
חיילים משוחררים

מי אנחנו
 
לימודים > לימודי בישול > לימודי קונדיטור - בישולים

לימודי קונדיטוריה בבישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה


רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול?

 

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...

 

הגעת לדף עם מידע על לימודי קונדיטור - בישולים.

עוד מסלולים ומידע
מזון ומשקאות
קורס יין
קורס קונדיטוריה
קורס שוקולד
קורס פליירינג
בישול בריא
קורס הכנת גבינות
קורס מלצרות
קורס בירה
ניהול בר
 
 
ניהול מטבח
קורס הגיינה ובטיחות מזון
לימודי בישול באיטליה
קונדיטור בכיר
קורס טעימות יין
אפיית לחמים
קורס טבחות לדתיים בירושלים
תיירות ומלונאות
לימודי ערב בקונדיטוריה ובישול

דירוג:  
  5 מתוך 5   דרג אותנו
בישולים - קורס פטיסרי | לימודי שף קונדיטור 5 out of 5 based on 0 ratings.
 
   

קורס קונדיטוריה מקצועי רב תחומי Pastry Chef בבישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה
 
משהו מריח טוב
 
בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה הכינו לכם קורס קונדיטוריה מקצועי ביותר, שבו נלמדים כישורי האופים, כפי שהם נלמדים בבתי הספר הטובים בעולם להכשרת קונדיטורים מקצועיים. במסלול זה לומדים את כל היסודות הקלאסיים של האפייה והקונדיטוריה – הפטיסרי הצרפתי, תוך שילוב של טכניקות עכשוויות ומגמות עדכניות הקיימות כיום בתחום האפייה המערבית.
 
שיטת הלימוד
 
הכשרת התלמידים במסלול לימודים זה מתבצעת בשיטת "Hands On", שבה כל תלמיד מתנסה בעצמו בכל שלבי ההכנה של בצקים, עוגות, ריבות, לחמים ועוד. הלימוד נערך בכיתות קטנות ובליווי אישי צמוד של המרצים. בסיום הקורס יוכלו הבוגרים לעסוק במקצוע הקונדיטוריה בין אם באמצעות השתלבות בבתי העסק בתחום, ובין אם באמצעות הקמה של עסק עצמאי משלהם.
 
נושאי הלימוד בקורס
 
מבין הנושאים הנלמדים בהרחבה בקורס זה:
 
  • עוגות בוטיק
  • בצק רבוך
  • אפיית לחמים
  • בצק עלים
  • עוגות בחושות
  • עיצוב עוגות
  • הכנת ממתקים
  • הכנת גלידות
  • הכנת ריבות ומרקחות
  • אמנות הכנת הפטיפורים
  • הכנת קינוחים
  • מבחר עוגיות וסוגי עוגיות
  • בצקי שמרים
  • בצקים פריכים מסוגים שונים
  • ועוד
 
ערך מוסף
 
כדאי לדעת כי במסגרת ההנהגה המקצוענית של בית הספר, השואפת למצוינות, בישולים משתף פעולה עם חברת Cacao Barry – חברת שוקולד צרפתית מובחרת – ובמסגרת שותפות זו זוכים התלמידים להיכרות עם עולמות הידע והסודות הטמונים בהכנת הקינוחים דרך השתתפות בסדנאות המועברות על ידי שפים.
 
היקף הלימודים ומתכונתם
 
קורס קונדיטוריה מקצועי רב תחומי Pastry Chef בבישולים מקיף 527 שעות לימוד, הנפרשות על פני 46 מפגשים. מתכונת הלימודים היא אינטנסיבית, והשיעורים נערכים פעמיים בכל שבוע – חמש שעות בכל פעם. בבישולים מציעים שלוש אפשרויות להשתתפות בקורס זה: מתכונת לימודי ערב – פעמיים בשבוע החל משעות אחר הצהריים, מתכונת משולבת – פעם אחת בשבוע בשעות אחר הצהריים ופעם נוספת בבוקר, או מתכונת של פעמיים בשבוע החל משעות הבוקר.
 
פרטים נוספים
 
זאת ועוד, בית הספר מעניק למשתתפים בקורס זה זכאות ללימודים, ללא תוספת תשלום, בקורס בהיקף של 5 מפגשים, לבחירתם, ובקורס "מבחנות ומטרפות", העוסק במבוא לטכנולוגיות מזון ואפייה ונלמד בהיקף של 11 מפגשים . בתום הלימודים במסלול קונדיטוריה מקצועי רב תחומי, יזכו בוגריו לתעודת הסמכה מקצועית, המוכרת בארץ ובעולם, מטעם בישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה.
  


קראו על עוד מסלולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה - בישולים





מוסדות לימוד לימודי בישול
קורס קונדיטוריה - מכון לנדר
עושים בישול
מכללת שף
בית ספר דן גורמה
טעמים - מכללה לבישול וקונדיטוריה
אסטלה לימודי קונדיטוריה
בית הספר בישולים
לא מצאת? עוד מוסדות לימוד
סקר גולשים
החלטות לקראת שנת הלימודים –
השנה, אני מגיע לכל השיעורים
ללכת לפאנג'ויה
לא משנה מה אחליט, גם ככה זה לא יקרה
מה חדש באתר? ימים פתוחים
עכשיו בפורומים מלגות חדשות
קורס פענות ציורי ילדים - הקריה האקדמית אונו (לפני 1 ימים, 1 שעות, 47 דקות)
לימודי מנחי פעילויות לגיל הרך (לפני 1 ימים, 1 שעות, 57 דקות)
קורס הכנה למבחן יעל באזור הצפון (לפני 1 ימים, 14 שעות, 22 דקות)
קורס SQL (לפני 1 ימים, 19 שעות, 37 דקות)
קורס פענוח ציורי ילדים בקריית אונו (לפני 1 ימים, 20 שעות, 37 דקות)
 




בתודה ל:


 
Powerd by traffico LTD