קורס סודות האפייה בעושים בישול
רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?
לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
הגעת לדף עם מידע על קורס סודות האפייה - עושים בישול.
עזרנו גם לך? דרג אותנו:
קורס "סודות האפייה" במרכז הקולינרי עושים בישול
לגלות את כל סודות האפייה
כידוע, הכנת עוגות, עוגיות ומאפים איננה משימה פשוטה והיא דורשת מיומנות ודיוק רב. להבדיל מבישול, המאפשר לטבחים לתבל ולשנות את המנה גם במהלך ההכנה וגם לאחר השלמתה, הכנת מאפה או עוגה מחייבת הקפדה ושמירה על טכניקות עבודה ועל כמויות מדויקות מבעוד מועד; לפיכך, היא מחייבת ידע מקצועי והבנה מעמיקה בתחום. בשנים האחרונות נראה כי תחום הקונדיטוריה התפתח בצורה משמעותית ומהירה, וכיום ניתן למצוא בשוק שפע של טכנולוגיות אפייה ושל אביזרים מתקדמים לטובת האופה החובב או הקונדיטור הבכיר.
במקביל, אנו עדים גם להתעניינות ההולכת וגוברת מצד הציבור בתחום האפייה והקונדיטוריה, ולא בכדי מוצגות על מסכי הטלוויזיה והמחשב עשרות תכניות טלוויזיה ואתרי אינטרנט מגוונים המדריכים את האופה המתחיל או המתקדם בביצוע מתכונים מורכבים יותר או מורכבים פחות מעולם הקונדיטוריה.
על הלימודים בעושים בישול
המרכז הקולינרי "עושים בישול" זיהה גם הוא את הצורך ואת הדרישה הגוברת בציבור להתוודע וללמוד את שלל סודות האפייה, וכמענה לכך הוא ייסד את הקורס "סודות האפייה". קורס זה, המיועד לחובבי הקונדיטוריה המעוניינים ללמוד את סודות האפייה בצורה מקצועית ויסודית, מתקיים בפורמט מקצועי וכולל הסברים תיאורטיים מקיפים, טכנולוגיות אפייה וכמובן – תרגולים מעשיים רבים.
כל שיעור בקורס מעגן בתוכו חלק עיוני, ומיד לאחריו חלק מעשי שבמסגרתו מתרגלים התלמידים את כל המתכונים שנלמדו בקורס. הקורס נלמד בקבוצות עבודה קטנות ומאפשר ללומדים להתנסות בעבודה עם שפע של חומרי איכותיים; מתוך כך, מוכשרים תלמידיו במקצוע חדש ובהתמקצעות בידע הקיים אצלם. השיעורים בקורס זה מונחים על ידי מיטב המומחים בתחום הקונדיטוריה ותכניתו מותאמת לצרכי התעשייה והשוק ובנויה על פיהם.
בנוסף לכך, השיעורים בקורס נלמדים בהיקף של כ-96 שעות לימוד אקדמיות ב-12 מפגשים והם מתקיימים במספר מתכונות – במתכונת ערב, במתכונת בוקר, או במתכונת של ימי שישי – כך שהם מאפשרים גמישות מלאה.
יתרונות הלימודים במרכז הקולינארי עושים בישול
- תוכנית הלימודים היא מקיפה וממצה
- קבוצות העבודה בקורס הן קטנות
- המשתתפים לוקחים חלק בהתנסות מעשית אישית
- תכנית הלימודים משלבת בין תיאוריה מעמיקה ובין עבודה מעשית
- המורים בקורס הם מהמנוסים והמקצועיים ביותר בתחום הקולינריה
- חומרי הגלם המוצעים לשימוש בקורס הם מהאיכותיים ביותר הקיימים
- לרשות התלמידים בקורס עמדות עבודה מאובזרות במכשור חדיש
לסיכום
קורס "סודות האפייה" במרכז הקולינרי עושים בישול מזמין את כל חובבי הקונדיטוריה והאפייה ללמוד את סודות האפייה באופן מובנה ומקצועי, להתוודע לטכניקות עבודה ולהתנסות בעבודה עם חומרי גלם מגוונים. הקורס מדגיש את החשיבות שבהתנסות המעשית, ולצורך כך הוא מחייב כל תלמיד בקורס לקחת חלק פעיל בתרגול מעשי ויישומי.
- קיראו עוד על לימודי בישול
** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.
למידע נוסף לחצו: עושים בישול - המרכז הקולינרי למקצועות הבישול והאפייה