לימודי יסודות הבישול בטעמים - מכללה ובית ספר לבישול וקונדיטוריה

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
 

הגעת לדף עם מידע על יסודות הבישול - טעמים.

המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


קורס יסודות הבישול בטעמים – מכללה ובית ספר לבישול וקונדיטוריה
 
מנה מנה
 
לימודי בישול הם לימודים חווייתיים במלוא מובן המילה, כיוון שהם מערבים בתהליך הלימוד מגע ישיר עם חומרי הגלם, חשיפה לצבעים, לריחות ולטעמים, וכן עבודת כפיים יצירתית, כאשר התוצאות הן מיידיות - ומוחשיות. קיימות רמות שונות של לימודים במטבח, אך כולן נבנות ונשענות על שכבת הבסיס - יסודות הבישול. 
 
הקורס בטעמים
 
קורס יסודות הבישול במכללת טעמים מציע למשתתפים בו חוויה מעשית מהנה תוך לימוד של תחומים שונים בהכנת מזון. מסלול הלימודים נפרש על פני 15 מפגשים הנערכים אחת לשבוע בשעות הערב, כאשר כל מפגש נמשך כשלוש שעות. כל שיעור מורכב מלימוד תיאורטי בנושא מסוים ומחלק מעשי שבו מכינים המשתתפים מנות שונות.
 
הקורס מקיף נושאים רבים מתחומי המטבח – החל בטכניקות בישול בסיסיות ומתקדמות, דרך צורות עבודה, חומרי גלם ומתכונים, וכלה בבישול של מנות מורכבות, בהגשה נכונה, בבניית תפריט ועוד. הסטודנטים לומדים כיצד לנהל סביבת עבודה ואיך להשתמש בכלי המטבח ובשפה המקצועית של הבישול. הם מתנסים בסוגי חיתוך שונים, בהכנת צירים ורטבים בסיסיים המשמשים במגוון מנות, וכן בבישול מנות מן המטבח הצרפתי, מן המטבח הים תיכוני ומהמטבח האיטלקי.
 
נושאי לימוד
 
  • הכנת דגים
  • סושי
  • הכנת עופות
  • בצקים
  • בישול צמחוני
  • קינוחים
  • הכנת בשר בקר
  • אפיית לחמים
  • ועוד
 
מידע נוסף על הקורס
 
הקורס ליסודות הבישול מוכר לצורכי גמול השתלמות, לגמלאי המשטרה, וכן לזכאים מטעם המוסד לביטוח לאומי – באישורו. ההשתתפות בקורס זה מקנה למסיימים אותו בהצלחה תעודת גמר של מכללת טעמים.
 
 


** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.


למידע נוסף לחצו: טעמים - מכללה ובית ספר לבישול וקונדיטוריה

כלים שיעזרו לך לבחור